Τρεις ηλικιωμένοι πνίγηκαν σε Χίο, Ιεράπετρα και Κατερίνη

Τρεις ηλικιωμένοι πνίγηκαν χθες το μεσημέρι σε Χίο, Ιεράπετρα και Κατερίνη. Ένας 78χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή “ΜΕΤΟΧΙ” Σιδηρούντας ν. Χίου. Αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό του αγροτικού Ιατρείου Βολισσού, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου “ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Καρδάμυλων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, χθες το μεσημέρι, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας “ΠΕΛΕΓΡΙΝΑ” Όρμου νήσου Χρυσής, Ιεράπετρας Κρήτης, 83χρονος αλλοδαπός. Αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια παρελήφθη από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε στο αλιευτικό καταφύγιο Ιεράπετρας. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, χθες από την θαλάσσια περιοχή “ΚΟΡΙΝΟΣ” Πιερίας, 77χρονη αλλοδαπή, στην οποία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: