Τους έζωσαν τα… φίδια σε Ηλεία και Αχαΐα!

Πολλοί κάτοικοι υποστηρίζουν ότι η παρουσία του ερπετού διογκώθηκε όσο και το… μέγεθός του, ωστόσο κάποιοι επιμένουν ότι σε κοντινή φάρμα ζώων υπήρχε ένας βόας που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από πέντε χρόνια

Με τον εφιάλτη των… ερπετών ζουν οι κάτοικοι δυο περιοχών στην Ηλεία και την Αχαΐα! Κι αν για τα Γιουλέικα Αχαΐας υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα που δείχνουν μεγάλου μήκους ερπετά να… σουλατσάρουν σε κατοικημένη περιοχή, οι φήμες στα Μακρίσια Ηλείας θέλουν ένα τεράστιο βόα (!) να αλωνίζει ελεύθερος!

Στην περίπτωση αυτή, η μαρτυρία ενός κτηματία και δυο αλλοδαπών που προσέλαβε για να καθαρίσει το χωράφι του έχει αναστατώσει την περιοχή. Όπως είπαν, αναγκάστηκαν να φύγουν τρέχοντας, όταν είδαν ένα πολύ μεγάλο ερπετό με επίσης μεγάλο κεφάλι να τους πλησιάζει! Πολλοί κάτοικοι υποστηρίζουν ότι η παρουσία του ερπετού διογκώθηκε όσο και το… μέγεθός του, ωστόσο κάποιοι επιμένουν ότι σε κοντινή φάρμα ζώων υπήρχε ένας βόας που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από πέντε χρόνια! Μάλιστα, συνδυάζουν τη μαρτυρία του κτηματία με κάποιες εξαφανίσεις πουλερικών που έχουν πυκνώσει τελευταία.

Ωστόσο, η εμφάνιση ερπετών στην περιοχή Γιουλέικα της Αχαΐας δεν είναι απλή φήμη. Εδώ και μήνες, φίδια μήκους τεσσάρων και πέντε μέτρων βγαίνουν από ένα λαγκάδι το οποίο δεν έχει καθαριστεί, παρ’ όλο που βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή και έχουν γίνει φόβος και τρόμος για τους κατοίκους οι οποίοι απευθύνουν έκκληση στο Δήμο να καθαρίσει το επίμαχο λαγκάδι.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: