Τουρκία: Παρουσιαστής πέταξε τα ρούχα του για να διαμαρτυρηθεί για όσα συμβαίνουν στις σεισμόπληκτες περιοχές

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε εκπομπή του καναλιού HRT AKDENIZ στην Τουρκία με παρουσιαστή να βγάζει τα ρούχα του σε ζωντανή σύνδεση προκειμένου με τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για όσα συμβαίνουν στις περιοχές που χτυπήθηκαν από τους σεισμούς του Φεβρουαρίου που άφησαν πίσω τους χιλιάδες νεκρούς.

Όπως εξήγησε ο Αλί Γιολτζού, όπως είναι το όνομα του παρουσιαστή, «το κάνω αυτό για να ακουστεί η φωνή του Χατάι» ενώ την ίδια ώρα έβγαζε το σακάκι και το πουκάμισό του.

«Μην αλλάξετε τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης σας, θα διαμαρτυρηθούμε. Πρώτα βγάζω το μικρόφωνο. Μετά θα βγάλω και το σακάκι. Ίσως αυτή τη φορά ακούσουν τη φωνή μας. Διότι μετά το σεισμό κάναμε πολλές εκκλήσεις. Τα είπαμε στα τουρκικά, αραβικά, κουρδικά αλλά δεν μας άκουσαν και δεν μας κατάλαβαν. Δεν θέλησαν να κάνουν κάτι για την επαρχία του Χατάι. Κι εγώ κάνω αυτό» είπε ο Γιολτζού και συνέχισε:

«Γιατί έβγαλα τα ρούχα μου; Διότι θέλω να ακουστεί η φωνή του Χατάι. Να κυκλοφορήσει στα κοινωνικά δίκτυα αυτή η φωνή μου. Για να μας ακούσει η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση. Εμείς μείναμε μόνοι».

Δείτε το βίντεο:


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctc4dpe8ed4x)

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: