Τον έψαχναν στην Ιταλία για διακίνηση ναρκωτικών και κρυβόταν στα Ιωάννινα

Κατάφερε να διαφύγει από την Ιταλία και είχε βρει καταφύγιο στα Ιωάννινα ένας αλλοδαπός διακινητής ναρκωτικών, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας που διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης και τον συνέλαβαν.

Όπως αναφέρεται στο διωκτικό έγγραφο το οποίο είχε εκδοθεί από τις αρχές της γειτονικής χώρας, ο αλλοδαπός αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη εμπορία ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών. Την Δευτέρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου, ο οποίος διέταξε την κράτησή του και κίνησε την διαδικασία για την έκδοσή του στην χώρα που τον αναζητά.

Συνέλαβαν φυγόποινο με καταδίκη για κλοπή

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στα Τρίκαλα ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 12 μηνών. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: