Το Volvo EX90 διαθέτει ένα από τα καλύτερα ηχοσυστήματα του κόσμου

Η Volvo παρουσιάζει το νέο αμιγώς ηλεκτρικό EX90 με το αναβαθμισμένο σύστημα ήχου της Bowers & Wilkins. Το σύστημα ήχου των 1.610W δημιουργεί μία καθηλωτική ηχητική εμπειρία υψηλής ανάλυσης, το οποίο ταιριάζει άψογα με την ησυχότερη καμπίνα που έχει δημιουργήσει ποτέ η Volvo. Το συγκεκριμένο σύστημα αποτελείται από 25 ηχεία που τοποθετούνται σε όλη την καμπίνα, με τα οποία οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν έναν απόλυτα ρεαλιστικό 3D surround ήχο.


EX90 Bowers&Wilkins Tweeter

Ο Jorge Furuya, Επικεφαλής Εμπειρίας Χρήστη στη Volvo Cars, δήλωσε:

«Για το νέο Volvo EX90, η Bowers & Wilkins ήταν μία φυσική και προφανής επιλογή, ως συνεργάτης για το premium σύστημα ήχου μας. Η καταξιωμένη προσέγγισή της στον ήχο αποπνέει ποιότητα και συμπληρώνει ιδανικά τη σχεδιαστική μας γλώσσα. Αυτή η premium εμπειρία ήχου είναι ακριβώς αυτό που οι πελάτες προσδοκούν από εμάς και είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα στον ήχο για να την προσφέρουμε.»

Μέσω της τεχνολογίας Dolby Atmos, κάθε επιβάτης του αυτοκινήτου μπορεί να απολαμβάνει μία «ολοκληρωτική» εμπειρία ήχου με μεγαλύτερο βάθος, λεπτομέρειες και ευκρίνεια.

Το σύστημα ήχου διαθέτει επιπλέον προγράμματα ακρόασης με ήχο surround, τα οποία επιτρέπουν στους ακροατές να ταιριάξουν τον ήχο στις προσωπικές τους προτιμήσεις. Το πρόγραμμα Studio αναπαριστά την πιστότητα και την καθαρότητα του ήχου σε ένα στούντιο ηχογράφησης και μπορεί να βελτιστοποιηθεί για επιβάτες σε κάθε κάθισμα.


EX90 Bowers&Wilkins Speaker grill

Η ρύθμιση Individual Stage παρέχει την αίσθηση ενός καλλιτέχνη που παίζει αποκλειστικά για εσάς και το πρόγραμμα Concert Hall αναπαράγει την ακουστική ενός Μεγάρου Μουσικής.

Τα ηχεία περιλαμβάνουν ειδικές γρίλιες από ανοξείδωτο χάλυβα με διπλή χάραξη και ενσωματώνονται σε ξύλινα πάνελ με φωτισμό, για την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου, χωρίς συμβιβασμούς στις premium λεπτομέρειες της σχεδίασης.

Ο Dan Shepherd, Αντιπρόεδρος Συνεργασιών Ήχου στη Bowers & Wilkins, δήλωσε:

«Καθώς πλησιάζουμε μία δεκαετία στενής συνεργασίας με τους συνεργάτες μας στη Volvo Cars, είμαστε περήφανοι που φέρνουμε στην αγορά το premium σύστημα ήχου στο Volvo EX90. Το πιο πρόσφατο και πιο εξελιγμένο in-car σύστημα ψυχαγωγίας που έχουμε αναπτύξει μαζί, προσφέρει μία εξαιρετικά ρεαλιστική και καθηλωτική εμπειρία ακρόασης.»

Το Volvo EX90 διαθέτει ένα από τα καλύτερα ηχοσυστήματα του κόσμου gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: