To τουίτ του Παπαδημούλη για τον Χριστό και τον Μαρξ που τάραξε τους παπάδες

To τουίτ του Παπαδημούλη για τον Χριστό και τον Μαρξ που τάραξε τους παπάδες

Ούτε , ούτε όσιο δεν έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Δημήτρη Παπαδημούλη να ταυτίζει πασχαλιάτικα τον Χριστό με τον Μάρξ…γράφει το Βήμα και το σχετικό άρθρο προωθεί στο διαδίκτυο ο πρωθυπουργικός σύμβουλος Γιώργος Μουρούτης.

«Σαν αναστήθηκε, κατά τις γραφές, ο Ναζωραίος αλλά και γεννήθηκε ο Μαρξ. Διαλέγετε και παίρνετε. Ολοένα και περισσότεροι τα συνδυάζουν…», έγραψε στο ο ξεσηκώνοντας έντονες αντιδράσεις, μεταξύ των οποίων και από τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη, γράφει το Ιερό Βήμα.

Και συνεχίζει:

«Ο Ιησούς Χριστός (και τετοια μερα) απο τον κ. Παπαδημουλη αποκαλειται Ναζωραιος! Θα τολμούσε αντί για Ορθόδοξους να προσβάλει Μουσουλμάνους;», ήταν το σχόλιο του κ. Μουρούτη και συνέχισε: «Οι νεοπαγανιστές και οι Ιεχωβάδες αποκαλούν υποτιμητικα τον Ιησού Χριστο «Ναζωραιο»».

«Ο κ. Μουρούτης θεωρεί προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος, να αποκαλείς Ναζωραίο,τον Ιησού. Το ΙΝΒΙ στον σταυρό,τι σημαίνει; Θεομπαίχτες!», ήταν η απάντηση του Δ. Παπαδημούλη. «Η μισή Κουμουνδουρου ανατρεχει απο χθες σε Ευαγγελια και Γραφές επιδιωκοντας να καλύψει την χοντραδα του κοιν. Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ», συνέχισε ο κ. Μουρούτης.

Πηγή: iefimerida

xespao

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: