Το »θαύμα» της ημέρας σε γκρεμό 20 μέτρων – Φωτό και βίντεο!

Το θαύμα της ημέρας σε γκρεμό 20 μέτρων   Φωτό και βίντεο!Ο που βλέπετε στη φωτογραφία έπεσε σε γκρεμό και βγήκε χωρίς γρατζουνιά – Δείτε πως περιγράφει την περιπέτεια που έζησε και σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη…
Είναι σίγουρα το της ημέρας στην ! Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου «έφυγε» απο την «111″ και στο ύψος της κάβας Κυριαζή στον δρόμο για Καλλιθέα, κατέληξε σε γκρεμό 20 μέτρων χωρίς να πάθει ούτε γρατσουνιά. 
Σύμφωνα με το pelop.gr, ο Αλέξανδρος Αναγνώστου από την Πάτρα επέστρεφε μέσω της Πατρών Τριπόλεως όταν στο ύψος του δρόμου που οδηγεί προς Καλλιθέα και ενώ ολοκλήρωνε προσπέραση άλλου οχήματος, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και χτύπησε πλαγιομετωπικά στα προστατευτικά κιγκλιδώματα τα οποία ωστόσο δεν ήταν ικανά να ανακόψουν την πορεία του οχήματος προς τον γκρεμό.
Το αυτοκίνητο κατρακυλούσε με το πλαινό τμήμα και 5 μέτρα πριν καταλήξει στο τέρμα του γκρεμού ανετράπη κάνοντας μια τούμπα στον αέρα και κατέληξε σύμφωνα και με τον οδηγό του στην θέση που βλέπετε και στις φωτογραφίες. 
Ο οδηγός του οχήματος μίλησε στο pelop.gr για την τύχη μέσα στην ατυχία του, έχοντας ηρεμήσει μετά από το πρώτο σοκ.

Το θαύμα της ημέρας σε γκρεμό 20 μέτρων   Φωτό και βίντεο!

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: