Το show της Victoria Beckham είχε χρώμα, ογκώδεις σιλουέτες και τη ’70s μόδα στα καλύτερα της

Διάβασε ακόμη:

Η Victoria Beckham, λοιπόν, είναι μια σχεδιάστρια που όλα αυτά μας τα προσφέρει απλόχερα σε κάθε της συλλογή. Το ίδιο έκανε και για τη Spring 2020 κολεξιόν που παρουσίασε στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας στο Λονδίνο, κάτι που κατάφερε να κάνει με έναν τελείως όμως διαφορετικό τρόπο. Η Beckham ξεπέρασε τον εαυτό της, βγήκε από τη «ζώνη ασφαλείας» της και πιο ανανεωμένη από ποτέ, πήγε το όραμά της ένα βήμα παραπέρα.

Δες ακόμη:

Με έμπνευση από τη μόδα της δεκαετίας του ’70, η συλλογή είχε κέφι, ήταν funky και μας έκανε να δούμε μια πλευρά της σχεδιάστριας που δεν είχαμε δει ως τώρα. Χωρίς να χάσει την ταυτότητά της ως σχεδιάστρια, η Beckham ανεβάζει την ένταση για την άνοιξη του ’20, δημιουργώντας μια συλλογή που είναι γεμάτη με ογκώδεις σιλουέτες, έντονες αποχρώσεις αλλά και πολλά υποσχόμενα prints.

Οι όγκοι & τα χρώματα

ImaxTree

Παίζοντας με τους διαφορετικούς όγκους, ένα στοιχείο με το οποίο «αμφιταλαντευόταν» αρκετά στις τελευταίες της συλλογές, τα ρούχα στην πασαρέλα απέκτησαν τελικά αυτό το χαρακτηριστικό μέσα από τις έντονες αντιθέσεις στις γραμμές. Με δημιουργίες όπως μακριά φορέματα σε bold αποχρώσεις τα οποία κινούνταν στον χώρο με τόσο ντελικάτο τρόπο λες και ήταν σαν φύλα στον άνεμο, τις μπλούζες με τους φιόγκους που ήταν από τα πιο κομψά κομμάτια της κολεξιόν και φυσικά τα πλούσια βολάν που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πασαρέλα, η Beckham μαγνήτισε το κοινό με τις δημιουργίες της.

ImaxTree

«Όταν βάζεις πάνω σου αυτά τα φορέματα, έχεις όλο αυτό το ύφασμα που πέφτει πάνω στο κορμί σου και που στην πραγματικότητα κολακεύει και είναι άνετο ταυτόχρονα. Έχουν μέχρι και τσέπες, κάτι το οποίο πιστεύω ότι είναι πολύ ωραίο. Αλλάζει το ύφος σου ολόκληρο όταν βάζεις τα χέρια σου στις τσέπες. Είναι ωραίο και ανάλαφρο και τέλειο για το καλοκαίρι», δήλωσε μετά στο show.

Τα prints

ImaxTree

Κάνοντας τα prints μέρος της συλλογής της, τα ρετρό ύφους μοτίβα έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην κολεξιόν, με την Beckham να τα χρησιμοποιεί σοφά στις δημιουργίες της: σε φορέματα, μεταξωτές μπλούζες αλλά σε καλοραμμένα κοστούμια τα prints ήταν μια όαση στις «φανταχτερές» αποχρώσεις που είδαμε στην πασαρέλα.

Tα αξεσουάρ

ImaxTree

Ο τρόπος που έπαιξε με τις αναλογίες, το γεγονός ότι κατάφερε να εξισορροπήσει τις bold αποχρώσεις του πράσινου, μοβ, ροζ και γαλάζιου με μια γήινη χρωματική παλέτα αλλά και η προσεχτική χρήση των αξεσουάρ όπως τα ’70s εμπνευσμένα γυαλιά ηλίου, τα πέδιλα με χαμηλά τακούνια,  μπουτονιέρες μακριά χρυσά κολιέ και αλυσίδες η Beckham αποδεικνύει ότι εξελίσσεται διαρκώς σαν σχεδιάστρια και προσεγγίζει τη μόδα με διαφορετική διάθεση. Αν συνεχίσει να κάνει το ίδιο και στις επόμενες συλλογές, η εμμονή μαζί της είναι βέβαιη.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: