Το Netflix «τρολάρει» τα γαλλικά του Δημητρακόπουλου με το Emily in Paris – «Ενό σον, ζαμέ αετέ Κορωπί»

H Emily έχει επιστρέψει στο Netflix για να «δείξει» στους θαυμαστές της τις νέες της περιπέτειες στο Παρίσι. Ποιος όμως να της το έλεγε πως μια από αυτές τις περιπέτειες της θα ήταν να μάθει να μιλάει σωστά γαλλικά από τον δικηγόρο της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Μπερδευτήκατε; Μήπως νομίζετε πως ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος θα κάνει guest εμφάνιση σε κάποιο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Netflix;

Η απάντηση είναι αρνητική και τα πράγματα είναι πιο απλά και σίγουρα… χιουμοριστικά.

Όχι, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος δεν θα εμφανιστεί στο Emily in Paris, τα γαλλικά του όμως αποτελούν -όπως φαίνεται – σημείο αναφοράς για τη δημοφιλή streaming πλατφόρμα Netflix η οποία τα «χρησιμοποίησε» ώστε να δημιουργήσει ένα επικό βίντεο με μεγάλη δόση χιούμορ.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το Netflix στα προβάλλεται μια σκηνή από την σειρά «Emily in Paris» στην οποία η πρωταγωνίστρια κάνει μάθημα γαλλικών και τόσο εκείνη όσο και οι υπόλοιποι μαθητές που υπάρχουν στην αίθουσα επαναλαμβάνουν τα όσα τους λέει η καθηγήτρια τους.

Το Netflix έβαλε το μαγικό του… άγγιγμα και στην σκηνή αντί για τη φωνή της καθηγήτριας ακούγεται η φωνή του Μιχάλη Δημητρακόπουλου να επαναλαμβάνει τη φράση «Ζαμέ Κορωπί».

 

ΚΟΡΩΠΙ

Ζε μα πελ Νετφλίξ. H Έμιλί μας την ξέρει τη .

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: