Το νέο τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή που κάνει γυρίσματα για το video-clip στον Καϊάφα!

Το νέο τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή που κάνει γυρίσματα για το video clip στον Καϊάφα!

«Τίποτα δεν μας ανήκει στον πλανήτη Γη που ζούμε… όλοι μένουμε στο νοίκι, σε ένα ξένο σώμα κατοικούμε…».

Οι παραπάνω στίχοι ακούγονται στο νέο τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή που έχει τίτλο «Το Καΐκι» με τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ να πραγματοποιούνται στην περιοχή του δάσους του Καϊάφα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του πετυχημένου Ηλείου σκηνοθέτη Γιώργου Γκάβαλου!

Ένα τραγούδι που περνά σαφέστατα οικολογικά μηνύματα και αναμένεται να γίνει επιτυχία αλλά και να διαφημίσει την Ηλεία, κάτι στο οποίο θα βοηθήσει και η οπτικοποιήσή του από τον Γιώργο Γκάβαλο με πλάνα από μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας Τους δύο συνεργάτες «ανακαλύψαμε» το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή των γυρισμάτων και δεν αρνήθηκαν να μας κάνουν αποκλειστικές δηλώσεις για την παρουσία τους εκεί…

«Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε το νέο μου τραγούδι που ο τίτλος του είναι «Το Καΐκι» σε στίχους του Βασίλη Παπαδόπουλου και μουσική του Δημήτρη Κορδαντζή»… δήλωσε αρχικά οΛευτέρης Πανταζής που ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και ταυτόχρονα εντυπωσιασμένος από το φυσικό κάλλος της περιοχής.

«Βρεθήκαμε εδώ γιατί μας αρέσει το τοπίο, το έχω δει και και χειμώνα και σε όλες τις εκδοχές του. Μας αρέσει πολύ και γι` αυτό ήρθαμε να κάνουμε το γύρισμα δίπλα από τη λίμνη του Καϊάφα, στη από κάτω αλλά και κοντά στο χωριό απ` όπου κατάγομαι, τα Ροδινά, που διαθέτει πολύ ωραίες περιοχές επίσης»… τόνισε με τη σειρά του ο Ηλείος σκηνοθέτης Γιώργος Γκάβαλος.

«Θέλω να πω ότι ο Γιώργος είναι συνεργάτης μου και σκηνοθέτης στα περισσότερα βίντεο κλιπ των τραγουδιών μου. Ήμουν και πέρυσι το καλοκαίρι στην πανέμορφη περιοχή σας όπου και έδωσα μια καταπληκτική συναυλία με μεγάλη επιτυχία και τώρα βρίσκομαι ξανά εδώ, στη Ζαχάρω. Μου αρέσει πάρα πολύ η περιοχή και το τραγούδι που θα ακούσει σε λίγες ημέρες ο κόσμος νομίζω ότι, μετά και την περιπέτεια υγείας που είχα, πως είναι ό,τι καλύτερο. Ο νέος μου δίσκος θα είναι έτοιμος σε ένα μήνα περίπου και το βίντεο κλιπ που γυρίζουμε θα παίξει πιο σύντομα στην τηλεόραση. Θαρρώ ότι στις επόμενες 15-20 ημέρες ο κόσμος θα το δει στις τηλεοπτικές οθόνες του. Θα ήθελα να στείλω και ένα γενικότερο μήνυμα σε όλο τον κόσμο που δοκιμάζεται αυτό τον καιρό…να έχουν όλοι θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά»… συμπλήρωσε ο ΛΕ-ΠΑ.

Πηγή: patrisnews

Το νέο τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή που κάνει γυρίσματα για το video clip στον Καϊάφα!

xespao

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: