Το "Maria del Barrio" σύνολο της Ήβης Αδάμου μπορείς να το αποκτήσεις κι εσύ

Διάβασε ακόμη:

Όλες αυτές οι αναμνήσεις από την cult σαπουνόπερα από τα ’90s, με έκανε η να αναπολήσω όταν είδα το πρόσφατο look της. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, εμφανίστηκε στην τελετή απονομής του πλατινένιου δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού και το two-piece σύνολό της μας έκανε να ταξιδέψουμε μέχρι το Μεξικό να και ζήσουμε κι εμείς το Maria del Barrio όνειρό μας.

 

 

Φορώντας ένα crop τοπ και ψηλόμεση μάξι φούστα σε λευκό-μπλε ηλεκτρίκ φλοράλ μοτίβο με βολάν και μεγάλους ασημένιους κρίκους, το σύνολο της Αδάμου είναι όλα όσα αναζητάμε από τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις: κομψότητα και τη σωστή δόση θηλυκότητας και glam.

Δες ακόμη:

Το σύνολο ολοκλήρωσε η Ήβη με έναν χαμηλό κότσο σινιόν τον οποίο επιμελήθηκε ο hairstylist Νάσος Ασημακόπουλος, ενώ το απλό αλλά διαχρονικό cat-eye και nude lips μακιγιάζ συμπλήρωσε με επιτυχία το «σπανιόλικο» look της τραγουδίστριας.

Κάνοντας μια μίνι έρευνα, καταφέραμε να βρούμε το ίδιο σύνολο με της τραγουδίστριας το οποίο είναι του brand Karavan. Παρακάτω μπορείς να το αποκτήσεις κι εσύ.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/iviadamou_/

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: