Το Κρεμλίνο έδωσε απάντηση για την κούπα του Πούτιν

Οι εικόνες που έδειχναν τον Ρώσο Πρόεδρο να χρησιμοποιεί την δική του κούπα και να τσουγκρίζει με αυτή, κατά την διάρκεια της δεξίωσης στην σύνοδο κορυφής της G20, στην Οζάκα, προκάλεσε τόσα πολλά σχόλια στο διεθνή αλλά και το ρωσικό τύπο που το Κρεμλίνο δια στόματος του εκπροσώπου του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ «αναγκάστηκε να δώσει απάντηση».

Έτσι λοιπόν, παραδέχθηκε ότι εξεπλάγην με την προσοχή που έδωσαν οι δημοσιογράφοι στην κούπα αυτή, επειδή αυτό το συνηθισμένο αντικείμενο για τον πρόεδρο Πούτιν το έχουν δείξει επανειλημμένα οι τηλεοράσεις. Αλλά και ο ίδιος ο Πούτιν είχε επανειλημμένα πει ότι προτιμάει να πίνει τσάι και πως μια τέτοια κούπα με καπάκι διατηρεί πιο πολύ ώρα το τσάι ζεστό.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Πεσκόφ είπε: «Είναι μια παλιά ιστορία» υπενθυμίζοντας στους δημοσιογράφους ότι και πριν μερικά χρόνια είχαν αναφερθεί, λεπτομερώς, σε αυτή την κούπα. Μάλιστα, προσέθεσε: «Αν γκουγκλάρετε, θα βρείτε ότι και κατά το παρελθόν υπήρξαν ειδήσεις για την κούπα αυτή».

(?)

Πηγή: diethnh

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: