Το κλεμμένο αυτοκίνητο αποκάλυψε τον δράστη διαρρήξεων

Άφησε ίχνη ένας από τους πέντε δράστες δυο διαρρήξεων σε περιοχές της Αιγιαλείας στο κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για την διαφυγή τους κι έτσι ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, οι οποίοι αναζητούν τα στοιχεία των τεσσάρων συνεργών του.

Οι δράστες είχαν διαρρήξει στις 22 Ιουνίου ένα σπίτι στον Πλάτανο Αιγιαλείας και τρεις ημέρες αργότερα ένα ταξί που ήταν σταθμευμένο στο Διακοπτό και είχαν αρπάξει από αυτά μετρητά και κοσμήματα συνολικής αξίας 1.560 ευρώ, καθώς και τραπεζικές κάρτες. Το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν και στις δυο περιπτώσεις είχε εντοπιστεί τον Ιούλιο στα Σελιανίτικα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και κατασχέθηκε.

Από την έρευνα που έγινε σε αυτό από τους αστυνομικούς των εγκληματολογικών εργαστηρίων, προέκυψαν τα στοιχεία ενός Έλληνα που συμμετείχε στις δύο διαρρήξεις. Σε βάρος του και σε βάρος των τεσσάρων συνεργών του που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Ταυτοποιήθηκε τσαντάκιας αλλά δεν εντοπίστηκε

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος η κλοπή μιας τσάντας που έγινε την Παρασκευή στο Λουτράκι Κορινθίας και ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 45χρονος Έλληνας. Ωστόσο, δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: