Το φόρεμα της Irina Shayk είναι έρωτας και σου βρήκαμε το ίδιο για να το αποκτήσεις κι εσύ

Διάβασε ακόμη:

Αφήνει, λοιπόν, τυχόν πικρίες που μπορεί να έχει από τον χωρισμό της από τον Bradley Cooper, πάει διακοπές στην Φλωρεντία και μέσα από ένα φόρεμα που περιλαμβάνει δύο από τις πιο ανερχόμενες τάσεις της σεζόν, κάνει την παρουσία της αισθητή.

Φοράει, λοιπόν, το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα και με την εμφάνισή της «δηλώνει» ότι είναι κουλ, stylish και ότι είναι έτοιμη να απολαύσει το καλοκαίρι. Με ένα φόρεμα, το μοντέλο, καταφέρνει να «παντρέψει» δύο από τα πιο hot trends.

Δες ακόμη:

Το φόρεμα

 

Με ένα μίνι φόρεμα με σούρες του brand Faithfull the Brand, το οποίο είναι ένα η καλοκαιρινή και πιο girlie εκδοχή ενός prairie φορέματος (γνωστό και ως “milkmaid dress”), η Irina Shayk εμφανίστηκε στη Φλωρεντία και απέδειξε ότι ο χωρισμός της πάει πολύ. Τα cool girl vibes που εξέπεμπε μέσα από το φόρεμα αυτό, επιβεβαιώνει ότι η Shayk παραμένει από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της showbiz. Τα καλά νέα; Σου βρήκαμε το ίδιο φόρεμα με της Irina Shayk και μπορείς να το αποκτήσεις κι εσύ.

 

Το χρώμα

Μπορεί η Pantone , αλλά οι fashionistas αυτού του κόσμου .

 

Είτε πρόκειται για το φωσφοριζέ πράσινο, το lime green ή την πιο παστέλ εκδοχή του όπως το pistachio green, το χρώμα αυτό μπαίνει στη λίστα των It αποχρώσεων για το καλοκαίρι. Με την Irina να φοράει την παστέλ εκδοχή της απόχρωσης αυτής, επιβεβαιώνεται η άνοδος της τάσης.

Η εμμονή στα social media

 

Το πράσινο είναι ένα χρώμα το οποίο τελευταία έχει κατακλύσει το Instagram. Από τη στιγμή που η Rihanna φόρεσε μια πράσινη ζακέτα του Jacquemus στις διακοπές της στα Barbados τον Απρίλη, την απόχρωση αυτή άρχισαν να φορούν όλα τα cool girls του Instagram και φυσικά πολλές ακόμη celebrities.

 

Μέχρι και η Kendall Jenner έχει φορέσει το χρώμα αυτό, σε μια πιο bold απόχρωση (βλ. lime green).

 

Kαι πιο πρόσφατα, με ένα πράσινο φόρεμα με έντονους ώμους και κρόσσια, δημιουργία του σχεδιαστή Nicolas Jebran.

Chris Pizzello/Invision/AP

Από total μονόχρωμα σύνολα, τσάντες μέχρι και ενδιαφέροντα φορέματα όπως αυτό της Irina Shayk, μπορούμε να πούμε ότι το πράσινο είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

 

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: