Την πυροβόλησαν την ώρα που έπινε καφέ

Την πυροβόλησαν την ώρα που έπινε καφέΗ άτυχη γυναίκα έπινε καφέ με την παρέα της στο κέντρο του Ηρακλείου, όταν μια σφαίρα καρφώθηκε στο πόδι της.
Βγήκαν όπλα τα ξημερώματα στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου και λίγο έλειψε να στοιχήσουν τη ζωή μιας ανυποψίαστης κοπέλας που είχε βγεί βόλτα. 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή μιας παρέας στους πεζόδρομους όπου βρίσκονται οι καφετέριες της πόλης του Ηρακλείου πήγε να καταλήξει σε μακελείο τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα με το prismanews.gr, όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όταν μπροστά στους εμβρόντητους θαμώνες των καφετεριών πέρασαν δυο ένοπλοι οι οποίοι κυνηγούσαν και πυροβολούσαν έναν άγνωστο άνδρα. 
Από αυτούς τους πυροβολισμούς μια σφαίρα καρφώθηκε στο πόδι της 31χρονης κόπελας η οποία καθόταν με την παρέα της σε μια από τις καφετέριες του πεζόδρομου της Μιλάτου. Από το σημείο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι άνδρες της ασφάλειας συνέλεξαν δυο κάλυκες ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν γνωρίζει κανείς τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.
Στην περιοχή επικράτησε πανικός. Κλήθηκαν αστυνομία και ΕΚΑΒ και η κοπέλα μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των αδίστακτων που δεν διστασαν να τραβήξουν όπλο σε ένα απο τα κεντρικότερα σημεία της πόλης του Ηρακλείου.

Την πυροβόλησαν την ώρα που έπινε καφέ

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: