Τι συμβαίνει και κάποιοι βάζουν χαρτί υγείας στο ψυγείο; – Το viral «κόλπο»

Αν αγχώνεστε για τις μυρωδιές στο ψυγείο σας, σας έχουμε τη λύση. Όμως, θα πρέπει να υποστείτε μια αλλόκοτη «ύπαρξη» στο εσωτερικό του.

Οι χρήστες στο TikTok ορκίζονται πως το να βάζουν ένα ρολό από χαρτί υγείας στο εσωτερικό του ψυγείου τους, βοηθά στο να παραμένει μοσχομυρωδάτο. Ακριβώς αυτό που διαβάζετε. Το χαρτί υγείας μπορεί να μαζέψει την υγρασία που υπάρχει στο ψυγείο σας.

Μπορεί να μην είναι το πιο όμορφο θέαμα για την κουζίνα σας, αλλά ένα ρολό χαρτί υγείας θα σας σώσει από τις δυσάρεστες μυρωδιές που μπορεί να αφήσει ένα ξεχασμένο τρόφιμο ή ένα κομμένο κρεμμύδι που αφήσατε εκεί. Μάλιστα, το χαρτί υγείας μαζεύει πολύ καλά την υγρασία του ψυγείου, η οποία δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για ανάπτυξη μούχλας και μυρωδιών, σύμφωνα με το ny.com.

Μπορεί η μαγειρική σόδα να είναι και αυτή μια ιδανική λύση για την απομάκρυνση των μυρωδιών, αλλά το χαρτί υγείας θα σας σώσει όταν βρίσκεστε σε μια δύσκολη στιγμή, καθώς μπορείτε να το βρείτε εύκολα στο σπίτι σας. Απλώς να θυμάστε πως σε αντίθεση με τη μαγειρική σόδα, η οποία θέλει αλλαγή κάθε τρεις μήνες, το χαρτί υγείας θέλει αλλαγή κάθε τρεις εβδομάδες.

@life_tips_news

Put a Roll of Toilet paper in your Fridge and you will be surprised what happens #viral #tiktok #tips

♬ original sound – life_tips_news – life_tips_news

Ο τρόπος χρήσης είναι απλός: θα πάρετε ένα αχρησιμοποίητο (προφανώς) χαρτί υγείας, θα το τοποθετήσετε στην πίσω πλευρά του ψυγείου, μακριά από οτιδήποτε θα μπορούσε να το βρέξει και σε τρεις εβδομάδες θα το πετάξετε.

@smartfoxlifehacks

Have you ever tried THIS?

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr