Θύμωσε ο Οικονόμου με την αγανάκτηση της Τζίμα για τις φωτιές και την «μόνιμη επωδό “πάνω απ’ όλα η ανθρώπινη ζωή”»

Με τα πύρινα μέτωπα να συνεχίζουν να καίνε για 5η μέρα, οι επιστήμονες ανησυχούν για το αποτύπωμα που θα αφήσει πίσω του το εκρηκτικό κοκτέιλ καύσωνα και πυρκαγιών. Στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ένα σχόλιο που ακούστηκε από τη Ράνια Τζίμα έκανε το όνομά της να τρεντάρει στο twitter.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν δώσει το λόγο στον καλεσμένο της, Ευθύμη Λέκκα, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Δυστυχώς η εικόνα για άλλη μια φορά στη χώρα είναι το λιγότερο αποκαρδιωτική. Βλέπουμε την ίδια απόγνωση, ξανά και ξανά, στα μάτια των πολιτών. Ακούμε ξανά και ξανά πλέον τη μόνιμη, επωδό “πάνω απ’ όλα η ανθρώπινη ζωή”, η αξία της οποίας προφανώς δεν αποτιμάται. Αναρωτιέμαι όμως: Σε αυτή τη χώρα είμαστε καταδικασμένοι κάθε καλοκαίρι να βλέπουμε 50-60-100 σπίτια να καίγονται;».

Από τη φράση της Ράνιας Τζίμα: «Ακούμε ξανά και ξανά πλέον τη μόνιμη, επωδό “πάνω απ’ όλα η ανθρώπινη ζωή”, η αξία της οποίας προφανώς δεν αποτιμάται», χρήστες του twitter κράτησαν το πρώτο σκέλος και προχώρησαν σε κριτική στο πρόσωπο της δημοσιογράφου.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr