Θεσσαλονίκη: Χριστούγεννα στην πόλη με παγοδρόμια και Ξωτικά!

Χριστούγεννα σήμερα και ο «Αστερόκοσμος» προσφέρει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο των Βαλκανίων για να το επισκεφτούν μικροί και μεγάλοι.

Περιλαμβάνει 17 παιχνίδια λούνα παρκ, δύο παγοδρόμια, δεκάδες παραστάσεις και διαδραστικά εργαστήρια, με το εισιτήριο των 7 ευρώ. Τα παιδιά ύψους έως 1 μέτρο θα μπαίνουν δωρεάν, όπως και τα ΑΜΕΑ με τον συνοδό τους.

Ο χριστουγεννιάτικος «Αστερόκοσμος» έχει αναπτυχθεί στα περίπτερα 13, 14, 15, με την πλειονότητα των παιχνιδιών και των δράσεων να βρίσκεται σε στεγασμένο χώρο, προστατεύοντας έτσι τους επισκέπτες από απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες. Αναλυτικά περιλαμβάνει:

  • 17 παιχνίδια λούνα παρκ, μεταξύ των οποίων καρουζέλ, τρενάκι Άγιος Βασίλης, συγκρουόμενα, τραμπολίνο κα.
  • Δύο παγοδρόμια, ένα για μικρούς και ένα για μεγάλους, στο περίπτερο 13.
  • Το Χωριό των Σκανδαλιάρικων Ξωτικών στο περίπτερο 15, με τα τέσσερα Ξωτικόσπιτα: την Ξωτικοκουζίνα, την Πινακοθήκη των Ξωτικών, το Σπίτι του Άγιου Βασίλη & Ταχυδρομείο και το Δωμάτιο με τις Χριστουγεννιάτικες Φάρσες & τα Πειράματα. Εκπαιδευμένα ξωτικά θα κυκλοφορούν στο Χωριό με μοναδικό σκοπό να μοιράσουν γέλιο και να προσφέρουν οδηγίες χαράς και διασκέδασης. Στον ίδιο χώρο καθημερινά θα πραγματοποιούνται παιδικές παραστάσεις (Ξωτικών Έργα) και ακροβατικά.
  • Εργαστήρια δημιουργίας για το περιβάλλον, τη διατροφή και τον πηλό.
  • Bazaar βιβλίου με εκατοντάδες βιβλία σε χαμηλές τιμές.
  • Παραστάσεις με καραγκιόζη και μαριονέτες.

Για τους επισκέπτες υπάρχει πρόβλεψη για δωρεάν πάρκινγκ στο εκθεσιακό κέντρο, με είσοδο από την Πύλη Εμπορίου.

Το ωράριο λειτουργίας του «Αστερόκοσμου» έχει ως εξής: Από το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 10 Ιανουαρίου θα έχει συνεχές ωράριο από τις 11:00 έως τις 22:00.

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: