Θεσσαλονίκη: Στις 7 Νοεμβρίου το 9ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης

36 προσωπικότητες, πολιτικοί, επιστήμονες, πανεπιστημιακοί, φοιτητές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, start uppers συμμετέχουν στο 9ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης που διοργανώνει το μοναδικό διαδικτυακό κανάλι για την Καινοτομία και την Ανάπτυξη www.ka-business.gr στο ξενοδοχείο The MET στις 7 Νοεμβρίου 2015.

 Τα Πολυσυνέδρια Καινοτομίας και Ανάπτυξης στόχο έχουν τη σύνδεση της θεωρίας με την πράξη και προβολή της ελληνικής επιχειρηματικότητας, εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Οι εργασίες του 9ου Πολυσυνεδρίου θα ξεκινήσουν στις 11:00 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 22:00 το απόγευμα. Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ για τους ενδιαφερόμενους εκτός Θεσσαλονίκης θα δοθεί η δυνατότητα online παρακολούθησης του συνεδρίου μέσα από το web tv του ka-business.gr.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Πολυσυνεδρίου αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα. 

Σημειώνεται πως με αφορμή το 9ο Πολυσυνέδριο θα εκδοθεί και το περιοδικό «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που διανέμεται δωρεάν και επιπλέον ταχυδρομείται σε επιλεγμένους οικονομικούς φορείς και επιχειρηματίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το ka-business.gr εκτός από μια πολυεπίπεδη δράση που επιδεικνύει σε θέματα καινοτομίας, ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας, παράλληλα έχει και έντονη κοινωνική ευθύνη. 

Η ομάδα του μοναδικού διαδικτυακού καναλιού για την Καινοτομία και την Ανάπτυξη ανταποκρινόμενη στο αίτημα της κοινωνίας και αντιλαμβανόμενη πως εξαιτίας της κρίσης που βιώνει η χώρα, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας, αποφάσισε στο 9ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης να ενισχύσει τις κοινωνικές υποδομές του δήμου Θεσσαλονίκης.

typosthes.gr-Oikonomia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: