Θεσσαλονίκη: Σήμερα το 2ο Santa Run στη Νέα Παραλία!

Από το περσινό Santa Run στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα Κυριακή (20/12) η παραλία της Θεσσαλονίκης θα γεμίσει Άγιους Βασίληδες στο 2οSanta Run της πόλης, μία γιορτή εθελοντισμού και προσφοράς με στόχο να χαρίσει χαμόγελα σε παιδιά και οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Όπως αναμένεται, περισσότεροι από 2.500 άνθρωποι θα συμμετάσχουν στη διαδρομή, η οποία δεν είναι ούτε μαραθώνιος, ούτε ημιμαραθώνιος αλλά μια βόλτα που θα ξεκινήσει και θα τελειώσει στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με «σταθμό» τις ομπρέλες του Ζογγολόπουλου στη Νέα Παραλία.

«Μετά από προετοιμασία δύο μηνών περιμένουμε 2.500 συμμετέχοντες σε μια χριστουγεννιάτικη διαδρομή, μετά από την οποία θα πραγματοποιηθεί συναυλία στο χώρο γύρω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ θα μοιραστούν δωρεάν νερά, burger, μπύρες και λουκουμάδες στους συμμετέχοντες του Santa Run» τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο φοιτητής Μανώλης Βρυωνάκης, που ανέλαβε και τη σχετική πρωτοβουλία.

Ο ίδιος επισήμανε ότι στη διοργάνωση συμμετέχουν πάνω από εκατό εθελοντές που προέρχονται από το χώρο των πανεπιστημίων της πόλης και γνωστοποίησε ότι τα έσοδα θα διατεθούν ισόποσα στο «Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης», που στηρίζει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού, το «Χαμόγελο του Παιδιού», που έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών, το Ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα», που προσφέρει παιδική προστασία για κορίτσια και το κοινωνικό παντοπωλείο «Μαζί», που στηρίζει οικογένειες με ελλείψεις σε βασικές ανάγκες.

Οι τιμές συμμετοχής στην εκδήλωση είναι 7 ευρώ για μεμονωμένη συμμετοχή, 8 ευρώ για έναν γονέα με παιδί μέχρι 13 ετών, 15 ευρώ για μια τετραμελή οικογένεια και 5 ευρώ για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Σημειώνεται ότι πέρσι, πρώτη χρονιά διοργάνωσης του Santa Run, ο αριθμός των συμμετοχών έφτασε τις πεντακόσιες, μετά από μόλις 20 μέρες προετοιμασίας και με μεγάλη συμμετοχή οικογενειών και παιδιών.

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: