Θεσσαλονίκη: Πτήσεις για Νέα Υόρκη μέσω Βελιγραδίου από 499 ευρώ!

Τα εγκαίνια απευθείας πτήσης από το Βελιγράδι για τη Νέα Υόρκη φέρνουν μία ειδική προσφορά από την Air Serbia για την Ελλάδα. Η σερβική αεροπορική εταιρεία ενώνει την περιοχή μας με τις ΗΠΑ και η προσφέρει σε όσους ταξιδέψουν από Θεσσαλονίκη και Αθήνα ειδικές τιμές εισιτηρίων.

Η έναρξη της απευθείας σύνδεσης Βελιγραδίου με Νέα Υόρκη ξεκινά στις 23 Ιουνίου και η πτήση θα πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Etihad Airways, η οποία κατέχει το 49% της Air Serbia. Πέντε φορές την εβδομάδα το αεροσκάφος Airbus A330-200 θα ξεκινά από το Νίκολα Τέσλα» του Βελιγραδίου για το Διεθνές Αεροδρόμιο «Τζον Φ. Κένεντι» της Νέας Υόρκης. Οι πτήσεις θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Ο πρωθυπουργός της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, χαρακτήρισε την πτήση εξαιρετικά σημαντική, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Δεν υπάρχουν πτήσεις προς τις ΗΠΑ από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην ευρύτερη περιοχή, και αυτός είναι ένας λόγος που υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για αυτήν τη νέα σύνδεση της Air Serbia. Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα, στη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη των πωλήσεων εισιτηρίων για την πτήση Βελιγράδι – Νέα Υόρκη», δήλωσε ο Σέρβος πρωθυπουργός.

Έτσι, με ενδιάμεσο σταθμό το Βελιγράδι, η Θεσσαλονίκη αποκτά έμμεση σύνδεση με την Νέα Υόρκη. Το πιο σημαντικό είναι πως η Air Serbia γιορτάζει προσφέροντας πτήσεις από την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα για την Νέα Υόρκη από 499 ευρώ για την οικονομική θέση, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των τελών έκδοσης. Η προσφορά ισχύει έως τις 2 Μαρτίου. Κρατήσεις μπορείτε να κάνετε τόσο μέσω της ιστοσελίδας της Air Serbia (εδώ), αλλά και ταξιδιωτικών πρακτορείων. 

typosthes.gr-Oikonomia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: