Θεσσαλονίκη: «Ο οδηγός που πάτησε την Έμμα να μπει ισόβια» λέει η μητέρα της φοιτήτριας

Επτά μήνες μετά τη φονική παράσυρση και εγκατάλειψη της φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη, ο οδηγός που τη χτύπησε δύο φορές και απομακρύνθηκε οδηγείται στο εδώλιο.

«Δικαίωση θα υπάρξει μόνο όταν αυτός καταδικαστεί ισόβια και εκτίσει ισόβια. Οτιδήποτε άλλο είναι πολύ λίγο. Δικαίωση θα είναι όταν μαζί του καταδικαστεί και η συνεργός του και ο συνοδηγός» δήλωσε η μητέρα της Έμμας μιλώντας στο Mega.

Δείτε βίντεο


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct86u9lqjj89)

«Το πόρισμα δείχνει αυτό που όλο ξέραμε εξ’ αρχής. Το αμάξι ήταν “φτιαγμένο” φαινόταν και ακουγόταν. Δεν περίμενα το πόρισμα να μας το πει. Το ότι έτρεχε με ταχύτητα ήταν δεδομένο, δεν ήταν κάτι που δεν περιμέναμε» πρόσθεσε.

Ο 27χρονος παραπέμπεται σε δίκη κατηγορούμενος για επικίνδυνη οδήγηση που επέφερε θάνατο, εγκατάλειψη θύματος τροχαίου και οδήγηση χωρίς άδεια. Η μητέρα της Έμμας ζητάει να τιμωρηθεί παραδειγματικά και η συνοδηγός του αυτοκινήτου.

«Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι ο οδηγός ήταν αυτός που ανέπτυξε ταχύτητα, σε όλα τα υπόλοιπα ήταν συνεργός» τόνισε.

«Αντί να πενθώ το παιδί μου βγαίνω στα κανάλια για να ζητάω το αυτονόητο, να τιμωρηθούν αυτοί που της στέρησαν τη ζωή. Θεωρώ ότι η δικαιοσύνη δεν θα αποδοθεί. Δεν πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Ο οδηγός χωρίς δίπλωμα, με μεγάλη ταχύτητα, με φτιαγμένο αμάξι την χτύπησε, έκανε όπισθεν και την ξαναπάτησε. Την έλιωσε. Πρέπει να μπει ισόβια και να είναι ισόβια. Ο άνθρωπος αυτός είναι σεσημασμένος, έχει φάκελο. Εάν αφεθεί ελεύθερος σε λίγα χρόνια θα συνεχίσει την παραβατική συμπεριφορά. Πώς να έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη όταν απαλλάσσεται η συνοδηγός; Δεν πιστεύω τίποτα από αυτά που λέει στη κατάθεσή της. Το επόμενο πρωί πήγε στη δουλειά της κανονικά σαν να μην έγινε τίποτα. Όταν την αναζήτησαν οι Αρχές μόνο τότε πήγε στην αστυνομία. Και αυτή η κοπέλα, μόλις 19 ετών είναι σεσημασμένη. Το γεγονός ότι έφυγε και εγκατέλειψε το παιδί μου, απαλλάσσεται; Γιατί;» κατέληξε η μητέρα της Έμμας.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: