Θεσσαλονίκη: Κομφούζιο στους δρόμους προκάλεσαν δύο τροχαία

Σημαντικά προβλήματα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης έφερε μαζί της η βροχή, καθώς από το πρωί έχουν σημειωθεί δύο τροχαία ατυχήματα τα οποία προκάλεσαν κυκλοφοριακό χάος.

Συγκεκριμένα, ένα φορτηγάκι εξετράπη της πορείας του στη συμβολή της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής και Τρίτση, στο ρεύμα εισόδου και προσέκρουσε σε κολόνα στη διαχωριστική λωρίδα. Από την πρόσκρουση η κολόνα πήρε κλίση, με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος τα δύο ρεύματα. Λίγο μετά τις 9.00 το πρωί άνοιξαν και τα δύο ρεύματα και η κυκλοφορία διεξάγεται πλέον κανονικά. Από το ατύχημα τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα υπήρξαν και στο Δερβένι στην έξοδο προς Καβάλα. Αιτία μια καραμπόλα στην οποία ενεπλάκησαν 6 οχήματα με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται μόνο από μια λωρίδα κυκλοφορίας. Στο σημείο έχει σχηματιστεί μεγάλη ουρά αυτοκινήτων και η κίνηση γίνεται με πολύ χαμηλές ταχύτητες, αφού η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: