Θεσσαλονίκη: Εργασίες στον περιφερειακό αύριο από την Τούμπα μέχρι την Ν.Μουδανιών

Σε τρία τμήματα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης από αύριο Δευτέρα έως και την Παρασκευή 26 Αυγούστου, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν: 

  • Την ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Νέων Μουδανιών (Κ12) και του ανισόπεδου κόμβου Κ10 στα Κωνσταντινουπολίτικα. 
  • Κοπή βλάστησης και καθαρισμό του οδικού τμήματος μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ11 (Πυλαία, Πανόραμα) και του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Νέων Μουδανιών (Κ12) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας από τις 09:00 π.μ. 
  • Την αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων στο οδικό τμήμα της περιοχής μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ9 (Τούμπα, γήπεδο ΠΑΟΚ) και του ανισόπεδου κόμβου K8 (Τριανδρία, κέντρο, οδός Κατσιμίδη) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας από τις 09:00 π.μ..

Η Τροχαία θα κάνει τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: