Θεσσαλονίκη: Επετειακό πάρτι για τα 20 χρόνια της ARTION (φώτο)

20 χρόνια ιστορίας έγραψε η ARTION Conferences & Events και το γιόρτασε με φίλους, πελάτες και συνεργάτες στο επετειακό πάρτυ που διοργάνωσε την περασμένη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο THE MET στη Θεσσαλονίκη.

Οι ιδιοκτήτριες Δέσποινα και Βαλεντίνη Αμαραντίδου μαζί με την ομάδα της ARTION καλωσόρισαν τους καλεσμένους, δηλώνοντας συγκινημένες και ιδιαίτερα ενθουσιασμένες τόσο με την ανταπόκριση των φίλων που παρευρέθηκαν, όσο με τα ευχετήρια μηνύματα που έλαβαν για τη συνέχιση της επιτυχούς πορείας της εταιρείας.

 Τη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς επιφύλαξε ο Didier Hespel, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης των Συνταξιούχων Υπαλλήλων των Ευρωπαϊκών Οργάνων (AIACE) που κατέφθασε από Βρυξέλλες για την εκδήλωση, ο οποίος ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου με την ARTION για την επόμενη τετραετία.

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν παλιοί και νέοι συνεργάτες, δημοσιογράφοι της πόλης, ενώ το «παρών» έδωσαν επίσης πρόεδροι φορέων, εκπρόσωποι επιστημονικών εταιρειών από όλη την Ελλάδα, επιχειρηματικός κόσμος και πλήθος φίλων και συνεργατών.

Η εταιρεία

Η εταιρεία ARTION εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε από τις αδερφές Δέσποινα και Βαλεντίνη Αμαραντίδου το 1995 και ξεκίνησε προσφέροντας υπηρεσίες οργάνωσης εκδηλώσεων, μετάφρασης-διερμηνείας και διοικητικής υποστήριξης. Την ατζέντα της εικοσαετούς της πορείας συνέθεσαν οι επιτυχείς αναλήψεις διεθνών έργων, οι εκδηλώσεις διπλωματικού χαρακτήρα, οι εκπροσωπήσεις παγκόσμιων ομοσπονδιών και οι διοργανώσεις διεθνούς βεληνεκούς σε Ελλάδα, Ευρώπη, Ασία και Αμερική.


Οι ιδιοκτήτριες της ARTION και αδελφές Δέσποινα και Βαλεντίνη Αμαραντίδου


Η ομάδα της ARTION


Η Δέσποινα Αμαραντίδου με τον Σπύρο Πέγκα και την Τατιάνα Παπαδοπούλου

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: