Θεσσαλονίκη: Έκοψαν το ρεύμα σε 94χρονη ενώ δεν είχε οφειλές (βίντεο)

Χωρίς ρεύμα άφησαν μία 94χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, λόγω ενός γραφειοκρατικού προβλήματος.

Της έκοψαν το ρεύμα για ένα έγγραφο

Να αναφέρουμε ότι η ηλικιωμένη δεν έχει οφειλές, πληρώνει τους λογαριασμούς της και εξαιτίας ενός εγγράφου που έπρεπε να προσκομίσει έμεινε χωρίς ηλεκτροδότηση.

Σημειώνεται ότι η διακοπή έγινε χωρίς καμία προειδοποίηση.

O δικηγόρος της, Αλέξης Ντουνιάς, μιλώντας στο Open TV, ανέφερε σχετικά:

«Χθες το πρωί που έκοψαν το ρεύμα στην 94χρονη, κατευθείαν πήρε τηλέφωνο στην υπηρεσία. Μένει μόνη της, έχει κινητικά προβλήματα, δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί. Ανιψιός της πήγε στον οικείο ΔΕΔΔΗΕ κι έλαβε την απάντηση ότι δεν έχει καταθέσει ένα έγγραφο, ένα πιστοποιητικό.

Η κυρία αυτή πληρώνει κάθε μήνα τις οφειλές της, πληρώνει με πάγια εντολή. Αφού πήγε ο ανιψιός της, τους είπε ότι θα τους φέρει αύριο (σ.σ.: σήμερα) το πιστοποιητικό, όμως του είπαν «φέρε το πιστοποιητικό και θα το συνδέσουμε μετά».

Είχε πάει σε ιδιωτικό πάροχο και της είχε αποστείλει ο ΔΕΔΔΗΕ επιστολή προ επταμήνου ότι χρειάζεται πράγματι αυτό το έγγραφο. Σήμερα με το που ανοίξει το κατάστημα του ΔΕΔΔΗΕ θα προσκομίσουμε το έγγραφο κι ευελπιστούμε να γίνουν άμεσα οι ενέργειες αποκατάστασης γιατί της μαγειρεύουν οι γείτονες για να φάει και της ζεσταίνουν νερό…».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: