Θέλουν να βγάλουν στρατό και την 25η Μαρτίου στην Αθήνα! Αρνήθηκε η Αστυνομία.

Θέλουν να βγάλουν στρατό και την 25η Μαρτίου στην Αθήνα! Αρνήθηκε η Αστυνομία.


Γίνεται κανόνας ο οποίος πλέον αρχίζει να προκαλεί ανησυχία και πολλά ερωτήματα για το πως ακριβώς βλέπουν τις Ένοπλες Δυνάμεις στο ΓΕΕΘΑ.

Η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, “προσφέρθηκε να συνδράμει ο στα μέτρα ασφαλείας για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου”! Η έγινε από αξιωματικό των Ειδικών Δυνάμεων που συμμετείχε σε σύσκεψη και προφανώς δεν έγινε με …δική του πρωτοβουλία!

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το bloko.gr , “σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, οι επικεφαλής των μέτρων αρνήθηκαν «ευγενικά» την στρατιωτική προσφορά, δηλώνοντας πως η . μπορεί να εγγυηθεί και την ασφάλεια και την ομαλή εξέλιξη δίχως απρόοπτα, εμπόδια και προσκόμματα την όλη εκδήλωση ώστε να τιμηθεί με τον προσήκοντα σεβασμό η επέτειος της εθνικής παλιγγενεσίας”.

Ακόμη και η απλή …προσφορά συνδρομής δυνάμεων της 71ης Ταξιαρχίας ή άλλων Ειδικών Δυνάμεων αποτελεί πλέον θέμα που πρέπει να διερευνηθεί σοβαρά. 

Η θα πρέπει να πει “καθαρά και ξάστερα” τι έχει στο μυαλό της:

•θέλει να αρχίσει να χρησιμοποιεί τον στρατό σε “αστυνομικά καθήκοντα”;
•αν ναι πρέπει να εξηγήσει τους λόγους. Θεωρεί ανεπαρκή την Ελληνική Αστυνομία; Θέλει να κάνει “επίδειξη δύναμης”; Θέλει να “γοητεύσει” και μ΄ αυτό το τρόπο όσους ψηφοφόρους της “φλερτάρουν” με την Χρυσή Αυγή;

•τα παραδείγματα της Ιταλίας ,της Γαλλίας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών δεν πείθουν κανένα λογικό άνθρωπο που ζει στην . Είτε αρέσει ,είτε όχι στο ΓΕΕΘΑ οι πολίτες έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στους στρατιωτικούς, η οποία αν το ξεχνούν χρειάστηκε μεγάλος χρόνος για να αποκτηθεί.

•και βέβαια δεν θα κουραστούμε να γράφουμε και να ξαναγράφουμε, ότι ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει και ξαναπληρώνει και θα συνεχίσει να πληρώνει για να έχει Ένοπλες Δυνάμεις ικανές να του εξασφαλίζουν ασφάλεια από τις εξωτερικές απειλές και να του διασφαλίζουν τα κυριαρχικά δικαιώματα. Δεν πληρώνει για να μετατραπεί η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία, σε μονάδα …σεκιούριτι VIP προσώπων, η οποία ήδη σπαταλά μεγάλο μέρος της δύναμής της …κάνοντας σκοπιά στα σύνορα Παπάγου-Χολαργού!
Αυτά προς το παρόν αλλά όπως όλα δείχνουν είναι βέβαιο ότι θα επανέλθουμε.

onalert.gr

Θέλουν να βγάλουν στρατό και την 25η Μαρτίου στην Αθήνα! Αρνήθηκε η Αστυνομία.

Tags: , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: