Θέλετε λεφτά?Πάμε στο σπίτι της γιαγιάς μου να την σκοτώσουμε!!!

Θέλετε λεφτά?Πάμε στο σπίτι της γιαγιάς μου να την σκοτώσουμε!!!
Φοβερές και αναπάντεχες κοινωνικές διαστάσεις λαμβάνει η ανατριχιαστική υπόθεση που εξιχνίασε το Σάββατο το μεσημέρι μετά από περίπου τεσσεράμισι μήνες, ύστερα από μεθοδική έρευνα το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής. Θύμα μια 75χρονη ηλικωμένη που έμενε σε διαμέρισμα στο Ηράκλειο Αττικής.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα δράστες είναι πέντε άτομα και συγκεκριμένα ο 18χρονος εγγονός της 75χρονης, άλλοι δύο νεαροί , ηλικίας 24 και 20 ετών και δύο Αλβανοί, (ένας 34χρονος και μία 25χρονη). Οι τρεις συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής στην Αθήνα, ενώ το ζευγάρι των Αλβανών στη Λευκάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας μετά από ανθρωποκυνηγητό σε όλη την με ενδιάμεσο σταθμό την Ηγουμεντίτσα.
Οι λεπτομέρειες της προανάκρισης προκαλούν σοκ. Κατά πληροφορίες ο εγγονός κάνοντας παρέα με την εγκληματική φυσιογνωμία ενός από τους Αλβανούς, ονόματι Κόζα με τον οποίο γνωρίστηκε από παρέες, στην παρότρυνση να βρουν , φέρεται να τους είπε: «Έχει η γιαγιά μου. Πάμε σπίτι της και ότι προκύψει».
Ο νεαρός που έχει δεν έχει κλείσει τα 18(μόλις τελείωσε το Λύκειο), μπήκε πρώτος στο σπίτι με μια φίλη του. «Ασε θα φτιάξουμε εμείς καφέ» φέρεται να είπε στο αίμα του που τον ανάστησε. Η κοπέλα πήγε στην κουζίνα έριξε κάποιο υπνωτικό στον καφέ, τον έδωσε στην γιαγιά και μόλις η 75χρονη παρέλυσε, ο συνεργός προσπαθώντας να της αποσπάσει «που είχε τα », την φίμωσε και την έσκασε.
Τραγική φιγούρα στην φοβερή υπόθεση, ο του 18χρονου και γιος του θύματος. Ο κανακάρης του είχε σκοτώσει την μάνα του.
Η Ελλάδα έχει μείνει κάγκελο. Θα δούμε ακόμα πολλά.
makeleio

Θέλετε λεφτά?Πάμε στο σπίτι της γιαγιάς μου να την σκοτώσουμε!!!

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: