Θα έθαβαν λάθος νεκρό

Θα έθαβαν λάθος νεκρόΜε το στόμα ανοικτό έμειναν δεκάδες πρόσωπα που έσπευσαν να αποχαιρετήσουν συγγενικό και φιλικό τους , το οποίο απεβίωσε, στη Λεμεσό.
Λίγο πριν την έναρξη της νεκρώσιμης ακολουθίας, η νύφη του νεκρού, ενώ προσέγγισε το φέρετρο για να τον αποχαιρετίσει διαπίστωσε ότι δεν επρόκειτο για τον πεθερό της αλλά για άγνωστο πρόσωπο που πρώτη φορά έβλεπε.
Το απίστευτο περιστατικό που σόκαρε τους παρευρισκομένους, σημειώθηκε το μεσημέρι στον ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Μέσα Γειτονιά.
Η αναστάτωση που προκλήθηκε σύμφωνα με πρόσωπο που βρισκόταν στην εκκλησία δεν περιγράφεται με λόγια, με τους οικείους του νεκρού να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και να ζητούν εξηγήσεις από το γραφείο που ανέλαβε την κηδεία του αποβιώσαντα.
Το μακάβριο λάθος, έσπευσε να διορθώσει το γραφείο κηδειών. 
Στο προαύλιο της εκκλησίας έσπευσε αμέσως δεύτερη νεκροφόρα, η οποία μετέφερε σωστά αυτή τη φορά τον νεκρό της οικογένειας και παρέλαβε την σωρό του άλλου νεκρού, η οποία ανήκει σε δεύτερη οικογένεια. Το όλο περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα βουλευτών, τοπικών παραγόντων της Λεμεσού και του προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Μάριου Κάρογιαν.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε κανονικά μετά από σημαντική καθυστέρηση, την οποία προκάλεσε από λάθος το γραφείο κηδειών το οποίο μπέρδεψε τις σορούς, των δύο νεκρών.

Θα έθαβαν λάθος νεκρό

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: