Ταυτόχρονη επανεκκίνηση της Jeep και Juventus

Από τη στιγμή που η Jeep έγινε ο επίσημος χορηγός των “Bianconeri” το 2012, η ομάδα ξεκίνησε ένα σερί μεγάλων επιτυχιών.

Η επανεκκίνηση για τη Juventus ξεκίνησε με το ντέρμπυ με αντίπαλο τη Milan για το Coppa Italia  στο γήπεδο Allianz Stadium στο Τορίνο. Εκεί  η Jeep είχε  ετοιμάσει μια έκπληξη για τους φιλάθλους.

Η Jeep είναι ο Επίσημος Χορηγός της Juventus από την αγωνιστική σαιζόν 2012-2013. Από τότε μέχρι και σήμερα οι «Bianconeri» έχουν κατακτήσει 15 τίτλους, συμπεριλαμβανομένου του Πρωταθλήματος της Serie A, το Coppa Italia και το Supercoppa Italia.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκίνησαν  πολύ δυνατά  στις 12 Ιουνίου. Ο τελικός του κυπέλου είναι προγραμματισμένος για τις 17 Ιουνίου στο Stadio Olimpico της Ρώμης.

Στον αγώνα που έγινε στις 12 Ιουνίου η Jeep φωταγώγησε το Allianz Stadium στο Τορίνο και έριξε τους προβολείς πάνω στο νέο Plug-in Hybrid Jeep Renegade 4xe.

Τα Plug-in Hybrid Jeep Renegade και Compass 4xe αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά τον Σεπτέμβριο του 2020. Εφοδιασμένα με το πρωτοποριακό σύστημα τετρακίνησης 4xe θα έχουν απόδοση από 190 έως και 240 ίππους, εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και ρύπων (<50gr/100km), ενώ με Λιανική Τιμή Προ Φόρων κάτω από 40.000 ευρώ θα είναι διαθέσιμα με μηδενικό φόρο για τους χρήστες εταιρικών οχημάτων.

 

Ταυτόχρονη επανεκκίνηση της Jeep και Juventus gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: