Τα ινδικά καλλιστεία στην 84η ΔΕΘ

Τον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Mrs. India Worldwide 2019 στον οποίο συμμετέχουν παντρεμένες γυναίκες με καταγωγή από την Ινδία, που θα γίνει τον Οκτώβριο στη Χαλκιδική, παρουσίασαν οι διοργανωτές σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Όπως άλλωστε τόνισαν οι ίδιοι δεν θα μπορούσε μια τόσο σημαντική για την Ινδία εκδήλωση να λείπει από τη φετινή ΔΕΘ όπου τιμώμενη χώρα είναι η Ινδία.

Η εκδήλωση «Haut Monde Mrs. India Worldwide 2019», είναι ένας διαγωνισμός, που διοργανώνεται για ένατη χρονιά και αποτελεί θεσμό για την Ινδία. Πραγματοποιείται σε διάφορες χώρες του κόσμου και μπορούν να συμμετέχουν Ινδές που ζουν και σε άλλες χώρες. Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που ο εν λόγω διαγωνισμός γίνεται στην Ελλάδα (πέρυσι έγινε στη Ρόδο) και μάλιστα για πρώτη φορά, ο μεγάλος τελικός θα γίνει εκτός Ινδίας, δηλαδή στη Χαλκιδική. Μέχρι τώρα σε κάθε χώρα ο διαγωνισμός έφτανε μέχρι τους ημιτελικούς και ο μεγάλος τελικός γινόταν πάντα στην Ινδία. Φέτος, σύμφωνα με την καλλιτεχνική διευθύντρια Σιλβί Ρότζερς (Sylvie Rodgers) αυτό άλλαξε. Έτσι αναμένεται πέρα από τις 172 μέχρι στιγμής διαγωνιζόμενες των καλλιστείων και τους συνοδούς τους να υπάρχει σημαντική προσέλευση στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Porto Carras» στη Χαλκιδική, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης στις 18 Οκτωβρίου.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι διαγωνιζόμενες είναι γυναίκες από 21 έως 45 ετών και σε όλη τη διάρκεια της διαμονής τους στη Χαλκιδική θα προβάλλουν με βίντεο και φωτογραφίες τις ομορφιές του τόπου. Ο διαγωνισμός αυτός έχει μεγάλη απήχηση στην Ινδία και θα είναι μια καλή ευκαιρία για την προβολή τόσο της Χαλκιδικής, όσο και της Θεσσαλονίκης, όπως είπε ο ο πρόεδρος της διοργάνωσης, Μπαράτ Μπραμάρ (Bharat Bhramar).

Στην παρουσίαση έδωσε το παρών και ο τομεάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Θάνος, τονίζοντας ότι ο διαγωνισμός θα προβάλλει τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες της κεντρικής Μακεδονίας σε μια αγορά, αυτήν της Ινδίας με την οποία θα μπορούσε να αναπτυχθεί περαιτέρω συνεργασία. Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού της Ελλάδας και του ΕΟΤ.

Υπεύθυνες της διοργάνωσης για την Ελλάδα είναι η Κατερίνα Μούσμπε, διευθύνουσα σύμβουλος της «Mideast Travel» και η Χριστίνα Καραμίχου, διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας «The Concierge».

Επίσημος Παγκόσμιος Ταξιδιωτικός Συνεργάτης της διοργανώτριας εταιρείας «Shri Sai Entertainments» είναι ο ταξιδιωτικός οργανισμός «Mideast Travel Worldwide» ενώ η εκδήλωση έχει τη στήριξη της πρεσβείας την Ινδίας στην Ελλάδα.

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: