Τα …έψαλλαν στη Ρένα Δούρου

Κάλαντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας ακούσθηκαν στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής. Μαθητές από το Μουσικό Σχολείο Ιλίου, το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης και το ΚΕΠΕΑ Ορίζοντες, είπαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την Τήνο, την Αστυπάλαια, τη Μύκονο, την Πελοπόννησο στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου.
Η Ρένα Δούρου ευχήθηκε στα παιδιά και τους προσέφερε κεράσματα και δώρα.
Αργότερα, επισκέφθηκε το 12ο Γυμνάσιο Αχαρνών στο Ολυμπιακό χωριό, όπου ευχήθηκε στους μαθητές και τους προσέφερε ηλεκτρονικούς υπολογιστές που επισκευάστηκαν και αναβαθμίστηκαν από τις υπηρεσίες της περιφέρειας, ενώ χθες είχε επισκεφθεί το 9ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας, όπου παρακολούθησε τη γιορτή που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές και τους μοίρασε δώρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δώρα αυτά και όσα άλλα μοιράσει η Ρένα Δούρου κατά τις επισκέψεις της σε σχολεία και ιδρύματα της Αττικής, δεν επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας, καθώς αγοράστηκαν με την αποζημίωση που κατέβαλε στην περιφερειάρχη Αττικής, ο πρώην υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος, ύστερα από την καταδίκη του, τον περασμένο Σεπτέμβριο, για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της.

typosthes.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: