Τα 4 πιο εκδικητικά ζώδια

 

Σκορπιός

Εντάξει, δεν εξεπλάγης κιόλας. Αν περιμένεις να δεις ένα ζώδιο σε αυτήν τη λίστα, αυτό είναι ο Σκορπιός. Αν του έκανες κάτι, σβήσε όλα τα social media που έχεις, άλλαξε διαβατήριο και μπες στο πρώτο αεροπλάνο που θα βρεις. Αν δε σε γδάρει με τη μία, θα το κάνει σε πολλές μικρές επαναλήψεις ώστε να το απολαύσει και ο ίδιο ακόμα περισσότερο.

Ιχθύες

Σου φαίνεται αθώος και υπερβολικά ευαίσθητος, αλλά αυτή είναι η πηγή του κακού. Αν τον πληγώσεις, πράγμα όχι ιδιαίτερα δύσκολο, «την έκατσες». Σε αντίθεση με το Σκορπιό, δε θα σε καταστρέψει άμεσα και με προφανή τρόπο, αλλά θα δημιουργήσει μία ίντριγκα σε βάθος χρόνου και θα σε καταστρέψει τη στιγμή που νομίζεις ότι έχεις γλιτώσει από την εκδικητική του μανία. Αν ξυπνήσεις μία μέρα χωρίς σπίτι, λεφτά, φίλους και ρούχα, κάτσε και θυμήσου τι έκανες σε έναν Ιχθύ, ίσως και πριν από 14 χρόνια.

Δες κι αυτό: Τα 4 ζώδια που γεννήθηκαν με νεύρα

Ταύρος

«Ταύρος εν υαλοπωλείω» και δε χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο. Αν του προκαλέσεις νεύρα οποιασδήποτε φύσεως , έχεις ενεργοποιήσει ένα ηφαίστειο που περιμένει να ξεχυθεί και να σου προκαλέσει τεράστιο κακό μέχρι να θεωρήσει (από μόνος του) ότι είστε πάτσι. Το χειρότερο είναι ότι είναι τόσο πεισματάρης που μπορεί να μη σε συγχωρήσει ποτέ διότι το βλέπει σαν προδοσία απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό.

Παρθένος

Είναι το τελευταίο ζώδιο της λίστας, αλλά μπορεί να γίνει εφιάλτης, εφόσον ίσως δεν αντιληφθείς καν ότι του έχεις κάνει κακό. Συνήθως χρησιμοποιεί την τακτική «passive-aggressive» και να σε μπερδέψει τόσο που να προβληματιστείς για μέρες. Μέχρι που θα κάνει το μπαμ και δε θα ξέρεις πού να κρυφτείς.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: