Τα 3 ζώδια που λειτουργούν μητρικά στις σχέσεις τους

 

Καρκίνος

Όλοι ξέρουν ότι το πιο μητρικό ζώδιο που έχει γεννηθεί για να σε φροντίζει, είναι ο Καρκίνος. Το βασικό προσόν του είναι η ενσυναίσθηση και απαραίτητη προϋπόθεση στις σχέσεις του είναι νιώθεις ότι οι άλλοι χρειάζονται την αγάπη και τη στοργή του. Έχει το σύνδρομο της νοσοκόμας, για να το πούμε με λίγα λόγια. Αγαπημένο χόμπι αυτού του ζωδίου είναι να σε βάζει κάτω από τις φτερούγες του, όταν βλέπει ότι είσαι κάπως πεσμένος.

Διάβασε κι αυτό: Τα 3 ζώδια που δεν τα πάνε καλά με τις παραδοσιακές σχέσεις

Ιχθύς

Αν μπορούσε να σώζει όλη μέρα παρατημένα κουτάβια και εγκλωβισμένα γατάκια, θα το έκανε. Χωρίς κανένα ίχνος εγωισμού, έχει μία καρδιά που τους χωρά όλους και θα είναι πάντα εκεί για εσένα όταν την χρειαστείς. Αυτό συνήθως οδηγεί στο να ξεχνά τις δικές του ανάγκες και να βάζεις τους όλους πάνω από όλα. Το κάνει πολύ περισσότερο στις ερωτικές σχέσεις και πάντα φτάνει στα όρια της θυματοποίησης.

Ζυγός

Ο Ζυγός θέλει να δείχνει το νοιάξιμο και τη φροντίδα του μέσα από ευγενικές και ζεστές χειρονομίες. Ενώ φαίνεται ένα εγωιστικό ζώδιο που ασχολείται περισσότερο με τον εαυτό του, άπαξ και ερωτευτεί, είναι έτοιμος να σου χαρίσει όλα τα παλάτια του κόσμου. Αλλά θα κάνεις και μικρά καθημερινά πράγματα για εσένα, όπως το να γεμίσει το άδειο ψυγείο σου ή να σε περιμένει όταν σχολάσεις για να μην κουραστείς να περιμένεις το λεωφορείο.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: