Τα 3 ζώδια που είναι οι καλύτερες προξενήτρες

 

Δίδυμοι

Μπορεί να μην έχουν το καλύτερο κριτήριο για τον ίδιο τους τον εαυτό και να μπλέκουν στις πιο κουλές ερωτικές καταστάσεις, αλλά η κοινωνικότητά τους τους βοηθά να καταλάβουν ποιος θα μπορούσε να ταιριάξει με ποιον, εφόσον έχουν τεράστια ευκολία στο να γνωρίζουν συνέχεια κόσμο. Αν είσαι μόνη σαν το λεμόνι, μην ανησυχείς. Αν η κολλητή σου είναι στο ζώδιο των Διδύμων, μπορεί του χρόνου τέτοια μέρα να είσαι παντρεμένη.

Δες κι αυτό: Τα ζώδια που κάνουν ενθουσιώδη αρχή, αλλά είναι εντελώς ακατάλληλα το ένα για το άλλο

Παρθένος

Με τόση δομή και οργάνωση να κυλάει στις φλέβες του, έχει ήδη φτιάξει Powerpoint με τα συν και τα πλην των ανθρώπων που γνωρίζει, ποιος ταιριάζει με ποιον και ποιο σχέδιο θα καταστρώσει προκειμένου να φέρει κοντά τους δύο ανυποψίαστους μελλοντικούς συντρόφους. Αν το έχει αποφασίσει, δεν μπορείς να του αλλάξεις γνώμη. Συνήθως όμως κάνει καλή μαντεψιά και μπορεί όντως να σου έχει βρει το κατάλληλο ταίρι, πάντα βάσει στατιστικών.

Κριός

Σε περίπτωση που δεν το έχεις ήδη καταλάβει, τα ζώδια που είναι οι καλύτερες προξενήτρες είναι αυτά που τα κάνουν μαντάρα στα δικά τους eρωτικά. Επειδή όμως δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε, κρατάμε την ενέργεια του Κριού και το ρίσκο που παίρνει, όταν όλοι γύρω του είναι κότες. Αν σου αρέσει ένα αγόρι και ντρέπεσαι, ο Κριός θα πάει κατευθείαν στο στόχο (με τα κέρατα) και θα σου κανονίσει πρώτο ραντεβού, πριν καν σκεφτείς αν το θέλεις. Και καλούς απογόνους!

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: