Τα 3 ζώδια που αγαπούν τις αγκαλίτσες

 

Καρκίνος

Ε ναι λοιπόν, το middle name του είναι «αγαπούλας» και δεν ντρέπεται να το βροντοφωνάξει, ακόμα και στον περιπτερά της γειτονιάς του. Είναι γνωστό ότι, όταν δεν είναι καλά, θέλει ένα ανθρώπινο στήριγμα να του κάνει ένα αγχολυτικό μασάζ ή να τον πάρει μία αγκαλιά και να του πει πως όλα θα πάνε καλά ενώ τρώνε μαζί σοκολατόπιτα με παγωτό. Δε χρειάζεται να είναι με ερωτικό σύντροφο. Μπορεί να το κάνει και με τον καλύτερό του φίλο ή το σκύλο του.

Δες κι αυτό: Τα 4 ζώδια που φιλούν υπέροχα

Τοξότης

Ένα από τα πιο παρεξηγημένα ζώδια, σε επίπεδο επικοινωνίας, είναι ο Τοξότης. Τον βλέπεις λίγο απόμακρο, εσωστρεφή και αγχωμένο, αλλά είναι απόλυτα δοτικός σε μία σχέση και σε εκπλήσσει με την τρυφερότητά του. Το καλύτερο δώρο που μπορείς να του κάνεις μετά από μία δύσκολη μέρα είναι να τον πάρεις μία αγκαλιά και να του χαϊδεύεις τα μαλλάκια.

Ιχθύες

Το πιο ρομαντικό και ονειροπόλο ζώδιο είναι και το 12ο του κύκλου. Σαν ζώδιο του νερού, κρύβει μεγάλες ευαισθησίες και είναι αρκετά ευσυγκίνητο. Του αρέσει να παρέχει ασφάλεια και στοργή στους αγαπημένους του, αλλά περιμένει το ίδιο σε αντάλλαγμα. Τσίμπησέ του τα μαγουλάκια και χάιδεψέ του την κοιλίτσα μέχρι να κοιμηθεί.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: