«Συγχωρώ τη γυναίκα μου, είχε κατάθλιψη», λέει ο άνδρας για τη γυναίκα που στραγγάλισε τα 3 τους παιδιά

Ο σύζυγος της Λίντσεϊ Κλάνσι από τη Μασαχουσέτη — η οποία κατηγορείται ότι στραγγάλισε τα τρία της παιδιά της προτού επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της — παρακάλεσε τους ανθρώπους να τη συγχωρήσουν για το αποτρόπαιο έγκλημα, περιγράφοντας την «πραγματική Λίντσεϊ» ως «στοργική».

«Θέλω να ζητήσω από όλους σας να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να συγχωρήσετε τη Λίντσεϊ, όπως έκανα κι εγώ», έγραψε ο Πάτρικ Κλάνσι στα social media.

«Η πραγματική Λίντσεϊ ήταν γενναιόδωρα στοργική προς όλους — εμένα, τα παιδιά μας, την οικογένεια, τους φίλους και τους ασθενείς της. Το μόνο που εύχομαι γι’ αυτήν τώρα είναι να μπορέσει με κάποιον τρόπο να βρει την ειρήνη».

Τα συγκινητικά λόγια του συντετριμμένου συζύγου και πατέρα έρχονται μετά την απαγγελία κατηγοριών την Τετάρτη στην 32χρονη Λίντσεϊ για τη δολοφονία της 5χρονης κόρης της Cora, του 3χρονου γιου της Dawson και την απόπειρα δολοφονίας του 8 μηνών γιου της Callan.

Η Cora και ο Dawson ανακηρύχθηκαν νεκροί στο νοσοκομείο. Αν και ο ιατροδικαστής δεν έχει ακόμη προσδιορίσει τα αίτια θανάτου, τα παιδιά φαίνεται ότι στραγγαλίστηκαν.

Ο Callan, ο οποίος έκλεισε τους 8 μήνες την Πέμπτη, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης, όπου πέθανε την Παρασκευή.

Η μητέρα, η οποία αναμένεται να αντιμετωπίσει και άλλες κατηγορίες μετά τον θάνατο του Callan, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία παιδιά όταν ο Patrick φέρεται να είχε φύγει από το σπίτι τους στο Duxbury για να πάρει φαγητό.

Ο σύζυγός της επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τα παιδιά «αναίσθητα, με εμφανή σημάδια τραυματισμού».

Η Λίντσεϊ πήδηξε από ένα παράθυρο για να βάλει τέλος στη ζωή της αλλά δεν τα κατάφερε.

«Πολλοί άνθρωποι είπαν ότι δεν μπορούν να το φανταστούν και έχουν δίκιο, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να μπορεί να σε προετοιμάσει», έγραψε επίσης ο πατέρας.

Η νοσηλεύτρια του Γενικού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και τον Ιούλιο η ίδια είχε αποκαλύψει στο Facebook ότι αισθάνθηκε επιτέλους «ρυθμισμένη» και πάλι, έξι εβδομάδες μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: