Σύγκρουση τρένων: Με πολλαπλά κατάγματα στη σπονδυλική στήλη νοσηλεύεται η πολυτραυματίας Ανυσία Λιούρη

Για την πορεία της υγείας της Ανυσίας Λιούρη η οποία βρίσκεται μεταξύ των τραυματιών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, μίλησε η καθηγήτριά της Ματούλα Σκαλτσά. Η νεαρή φοιτήτρια του ΑΠΘ, επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι και μετά τη σύγκρουση πετάχτηκε έξω από αυτό.

Παράλληλα είναι πολυτραυματίας και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο Παπανικολάου. «Έχει πολύ μακρύ δρόμο μπροστά της, έκανε την πρώτη εγχείρηση. Έχει πολλαπλά εγκαύματα», τόνισε η κυρία Σκαλτσά μιλώντας στο Mega.

«Έχει και πολλαπλά κατάγματα στην σπονδυλική στήλη, αλλά δεν έχει πειραχτεί ο νωτιαίος μυελός της. Είναι ακόμα σε καταστολή. Αλλά έχει ακόμη δρόμο μπροστά της, έχει πολύ δρόμο», επεσήμανε ακόμη. «Είναι στο Παπανικολάου, την έχουν φέρει στη Μονάδα Εγκαυμάτων, επειδή είχε εγκαύματα τρίτου βαθμού», συμπλήρωσε η κυρία Σκαλτσά.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr3e81p5pz15)

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες η οικογένεια της φοιτήτριας απηύθυνε έκκληση για αιμοδοσία επειδή η κοπέλα υποβλήθηκε σε μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις. Μάλιστα το επόμενο διάστημα θα υποβληθεί και σε άλλες προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας της.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: