Συγκλονίζει η διασώστρια που βρήκε μια ηλικιωμένη κλειδωμένη σε νεκροταφείο – «Απορώ πως άντεξε στο κρύο»

Τον τρόμο έζησε μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία βρέθηκε κλειδωμένη σε νεκροταφείο της Χαλκίδας, το πρωί της Δευτέρας, 15 Ιανουαρίου. Η 88χρονη γυναίκα είναι καλά στην υγεία της παρά την περιπέτεια που πέρασε. Όπως πρώτο μετέδωσε το evima.gr πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 88 ετών περίπου η οποία καθόταν στην πύλη του νεκροταφείου με πληγιασμένα γόνατα και ελαφρύ ρουχισμό.

Την ηλικιωμένη γυναίκα εντόπισε διασώστρια της ομάδας SAR 312. Η Ειρήνη Στάμου περιέγραψε τη στιγμή που είδε την 88χρονη μέσα στο κοιμητήριο στο ΠΕΙ Δοκού Χαλκίδας, στο evima.gr.

«Η γυναίκα είχε πάει να ανάψει το καντήλι στο μνήμα του γιου της. Μόλις με αντίκρισε άρχισε να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια.  Μου είπε ότι αισθάνθηκε ζάλη, έπεσε κάτω και έφτασε μπουσουλόντας στην πύλη του κοιμητηρίου. Ήταν καθισμένη στην πύλη του κοιμητηρίου και ντυμένη με ελαφρά ρούχα ενώ είχε πληγιασμένα γόνατα. Αμέσως έτρεξα κοντά της για να τη βοηθήσω. Η γυναίκα ήταν κλειδωμένη μέσα στο νεκροταφείο από το απόγευμα της Κυριακής 14/1 καθώς όπως γνωρίζουμε η κεντρική πόρτα του κοιμητηρίου κλειδώνει. Αφού είδα την κατάσταση της και τις πρόσφερα τις πρώτες βοήθειες, κάλεσα αμέσως το ΕΚΑΒ. Την παρέλαβε και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες. Προφανώς, δεν άκουσε τους υπαλλήλους του κοιμητηρίου που καλούσαν τους επισκέπτες να αποχωρήσουν και έτσι έμεινε μέσα κλειδωμένη μέχρι το πρωί της Δευτέρας 15/1. Απορώ πραγματικά πως άντεξε στο κρύο η γυναίκα.

Εγώ πήγα νωρίς το πρωί για να ανάψω καντήλια για το γραφείο «Στέλλα» που εργάζομαι και την είδα μόλις άνοιξε την πόρτα υπάλληλος του Δήμου Χαλκιδέων», είπε η διασώστρια της ομάδας διάσωσης SAR 312, Ειρήνη Στάμου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας η 88χρονη είναι καλά στην υγεία της και πήρε εξιτήριο.

ΕΛΛΑΔΑατυχημαγυναικαδιασωστηςΕΚΑΒνεκροταφειοΧαλκιδα

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: