Συγκλονιστική μαρτυρία για τον βιαστή της Δάφνης από πρώην εργαζόμενή του: Μου αγόραζε φορέματα!

Μου ζητούσε να γδύνομαι μπροστά του – Γλίτωσα γιατί με περίμενε φίλη μου, λέει η 25χρονη Αναστασία που βρέθηκε στη θέση της 20χρονης φοιτήτριας αλλά ήταν τυχερή και σώθηκε από φρικτά βασανιστήρια

Μια νέα, συγκλονιστική μαρτυρία για τον βιαστή της Δάφνης έρχεται στο φως, αφού δόθηκαν τα στοιχεία του στην δημοσιότητα και τα στόματα άνοιξαν.

Στο κεντρικό δελτίο του μίλησε η 25χρονη Αναστασία που όπως η ίδια περιγράφει, βρέθηκε στη θέση της άτυχης φοιτήτριας , αλλά σώθηκε από : Τον περασμένο Ιούλιο και για έξι μήνες εργάστηκε για αυτόν ως οικιακή βοηθός και αντιμετώπισε παρόμοια συμπεριφορά. Ο άντρας αγόραζε στην κοπέλα φορέματα και και την πίεζε να τα δοκιμάσει μπροστά του, ενώ όπως λέει η 25χρονη είχε σeξουαλικά βοηθήματα σε εμφανή σημεία στο σπίτι του. 

Το πιο ανατριχιαστικό στοιχείο είναι πως όταν η Αναστασία είχε πάει να παραιτηθεί, ο 52χρονος της ζήτησε να του πλύνει πιάτα, όπως έκανε και με την άτυχη 20χρονη που ήταν τελικά το θύμα του! Σώθηκε όμως, όταν έμαθε πως την περιμένει κάποιος να την πάρει και προφανώς για το λόγο αυτό ματαίωσε το φρικιαστικό σχέδιό του.

Η κοπέλα καταγγέλλει ακόμα πως είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλει τον άντρα, όμως οι της δήλωσαν πως είχαν «φόρτο εργασίας» και ουσιαστικά την έδιωξαν! 

Πηγή: protothema.gr

ellada

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: