Συντετριμμένοι οι συνεργάτες του Νίκου Φλωρινιώτη τον αποχαιρετούν – Ξέσπασε σε κλάματα η Γωγώ Γαρυφάλλου

Τη θλίψη τους, για τον συνεργάτη τους και φίλο τους Νίκο Φλωρινιώτη που έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο δεν μπορούν να κρύψουν καλλιτέχνες που εργάστηκαν μαζί του. Όλοι τους κάνουν λόγο για ένα σπάνιο άνθρωπο ενώ τονίζουν ότι ήλπιζαν να γίνει καλά.

Όσοι μίλησαν για τον Νίκο Φλωρινιώτη δηλώνουν συντετριμμένοι και επισημαίνουν ότι ήταν ένας άνθρωπος που δεν το έβαζε κάτω και ήταν μέσα στην καλή χαρά με το χαμόγελο ό,τι και να του συνέβαινε.

Ξέσπασε σε κλάματα η Γωγώ Γαρυφάλλου

Μην μπορώντας να συγκρατηθεί η Γωγώ Γαρυφάλλο ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star.

«Έφυγε ο Νίκος, είναι σοκαριστικό. Πίστευα ότι ο Θεός θα τον κάνει καλά. Έχω πάθει σοκ, τρέμω. Είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή και το έχω μάθει. Δυστυχώς δεν μπορώ να εγκαταλείψω την εργασία μου, θα φύγω όμως λίγο για να πάω στην αδελφή του, την Άννα. Δεν μπορώ να πιστέψω πως θα είναι η Άννα αυτή τη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είμαι οικογένεια, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχει γίνει αυτό το πράγμα με τον Νίκο, δεν μπορώ να το διανοηθώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσω ποτέ την Άννα. Είχα δώσει τον λόγο μου και στον πατέρα της».

Η Γωγώ Γαρυφάλλου προχώρησε επίσης και σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους από το παρελθόν, έγραψε: «Γιατί Μωρό μου; Γιατί Αδελφέ μου; Γιατί Νίκο μου; Θα Σε αγαπώ για πάντα Τζον Τζον μου».

View this on Instagram

A d by Gwgoulini.. Εδώ με την Γωγω

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr