Suzuki  IGNIS: Το αυτοκίνητο πόλης !!!!

H Suzuki μας ξανασυστήνει το IGNIS. Ένα αυτοκίνητο πόλης, το οποίο αγαπήθηκε από τον κόσμο, εξαιτίας του ιδιαίτερου σχεδιασμού του αλλά και των νέων τεχνολογιών του. Τώρα η Suzuki έρχεται για να ταράξει, ακόμα μία φορά, τα νερά στη βιομηχανία του αυτοκινήτου παρουσιάζοντας τo νέο, ανανεωμένο IGNIS το οποίο δεν θυμίζει και πολύ τον προκάτοχό του.

Το νέο IGNIS για αρχή αλλάζει και ανεβαίνει κατηγορία. Πλέον μιλάμε για ένα Ultra Compact SUV το οποίο έχει κρατήσει το DNA της Suzuki, προσφέροντας χρηστικότητα, άνεση και δυναμικές επιδόσεις σε ένα όμορφο και στιλάτο πακέτο.

Μην μπερδεύεσαι δεν πάει να αντικαταστήσει το Jimny (το καθαρόαιμο off-road animal) αλλά πάει να καλύψει το κενό μεταξύ αυτού και του απλού αυτοκινήτου πόλης.

Ο νέος σχεδιασμός τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του, κλέβει τις εντυπώσεις με απλές σχεδιαστικές γραμμές που χαρίζουν εκφραστικότητα και στιλ. Στο εσωτερικό δίνεται έμφαση στη λειτουργικότητα αλλά και στην εμφάνιση με αντιθέσεις στις χρωματικές λεπτομέρειες.

Πέρα από το σχεδιασμό του, η Suzuki έχει δώσει έμφαση στην εμπειρία οδήγησης. Έτσι το νέο IGNIS μπορεί να φαίνεται μικρό, όμως οι επιδόσεις του, ξεπερνούν τις προσδοκίες. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του Ultra Compact SUV, το κάνει ιδανικό για την πόλη. Η τεχνολογία Hybrid της Suzuki μπορεί και προσφέρει, εκπληκτική οδηγική εμπειρία με εξαιρετική οικονομία καύσιμου, ενώ η τεχνολογία ALLGRIP Auto, προσφέρει στον οδηγό, ξεχωριστή αίσθηση εμπιστοσύνης και ασφάλειας, ακόμα και σε δύσκολους δρόμους που γλιστράνε “καταλαβαίνοντας” πότε υπάρχουν προβλήματα πρόσφυσης και κατανέμοντας αυτόματα τη ροπή στους πίσω τροχούς όταν υπάρχει  απώλεια στους μπροστά.

Εκτός όμως από τα οδηγικά του συστήματα, το νέο IGNIS είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις smart τεχνολογίες που μπορεί να χρειάζεται ο σύγχρονος οδηγός για να συνδέσει το smartphone του. Android Auto, AppleCarPLay και το MirrorLink όλα διαθέσιμα με ένα άγγιγμα της οθόνη αφής που υπάρχει στο ταμπλό.

Φυσικά όπως κι ένα SUV έτσι και το IGNIS έχει χώρους. Μπορεί να χωρέσει άνετα τέσσερις επιβάτες και τις αποσκευές τους. Μην ξεχνάς ότι το έχει 267 lt χώρο αποσκευών όμως η συρόμενη λειτουργία της πλάτης του πίσω καθίσματος βοηθάει πολύ στη λειτουργικότητα.

Το μήκος του νέου IGNIS είναι στα 3,7 m για να χωράει στους στενούς δρόμους της πόλης και να παρκάρει εύκολα ενώ απέχει από το έδαφος 18 εκατοστά για να μην βρίσκει πουθενά.

Στο καπό της βασική έκδοση κρύβει έναν κινητήρα 1,2 λίτρων τεχνολογίας DualJet με απόδοση 90 ίππων και μπορεί κανείς να βάλει χειροκίνητο ή κιβώτιο αυτόματης αλλαγής πέντε σχέσεων. Τέλος η Suzuki προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογών τόσο σε κανονικές όσο και σε υβριδικές εκδόσεις, με κίνηση στους δύο, όσο και στους τέσσερις τροχούς.

Suzuki  IGNIS: Το αυτοκίνητο πόλης !!!!

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: