«Surrogates»: Η αδρεναλίνη ανεβαίνει απόψε στον Alpha (trailer)

Απόψε, Κυριακή 27 Αυγούστου, στον Alpha, στις 23:45: Η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Αντικαταστάτες – Surrogates», αμερικανικής παραγωγής (2009), με πρωταγωνιστές τους Μπρους Γουίλις, Ράντα Μίτσελ, Ρόζαμουντ Πάικ, Βιν Ρέιμς και Τζέιμς Κρόμγουελ.

Η περίεργη δολοφονία δύο νέων έξω από ένα club, θα φέρει δύο πράκτορες του FBI αντιμέτωπους με μια μυστηριώδη υπόθεση, πίσω από την οποία κρύβεται ένα ασύλληπτο τεχνολογικό φαινόμενο, αλλά και ένας σατανικός εγκέφαλος. Η τεχνολογική καινοτομία του επιτρέπει σε ανθρώπους να αγοράσουν τη ρομποτική εκδοχή του ιδανικού εαυτού τους, με άψογη φυσική κατάσταση και εμφάνιση. 
Αναλαμβάνοντας όλους τους πιθανούς ρόλους που τους αναθέτουν οι κάτοχοί τους, οι ρομποτικές εκδοχές κινούνται σε έναν παράλληλο κόσμο, όπου όλα είναι ιδανικά πλασμένα, χωρίς τις δυσάρεστες όψεις της κανονικής ζωής – τον πόνο, την απογοήτευση, το έγκλημα. Η απροσδόκητη δολοφονία, έρχεται να ταράξει τα ήσυχα νερά αυτού του παράλληλου κόσμου. Οι δύο πράκτορες, όμως, τι περιθώριο επιτυχίας μπορούν να έχουν σε μια πραγματικότητα, όπου το αληθινό και η απομίμηση μοιάζουν να είναι το ίδιο πράγμα;    

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Μόστοου
Σενάριο: Τζον Μπρανκάτο, Μάικλ Φέρρις

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: