Στραματσόνι: «Θα δούμε αν θα αποκτήσουμε αμυντικό…»

Ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης και στην άμυνα αφήνει ο Αντρέα Στραματσόνι με δηλώσεις του στο novasports και τον Νίκο Τζουάννη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο σοβαρό τραυματισμό του Σέρχιο Σάντσεθ και στο κενό που θα αφήσει ο Ισπανός στόπερ, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Λυπάμαι πολύ για το παίκτη και τον άνθρωπο. Ήταν πολύ σκληρός τραυματισμός, γιατί έσπασε το χέρι του και όλοι αισθάνονται άσχημα. Το ίδιο θα έλεγα είτε ήταν δικός μου παίκτης, είτε αντίπαλος. Εύχομαι στο Σέρχιο καλή ανάρρωση. Τώρα έχουμε τρεις κεντρικούς αμυντικούς που εμπιστεύομαι. Toν Ταυλαρίδη, τον Κουτρουμπή και τον Τελάντερ και θα περιμένουμε. Έχω ένα μίτινγκ με το σύλλογο αναφορικά με τις μεταγραφές και ίσως υπάρχει κάποια κίνηση. Όμως το έχω ξαναπεί. Δεν θέλω να πάρουμε έναν παίκτη, απλά για να τον πάρουμε».
Ο Στραματσόνι χαρακτήρισε την εμφάνιση της ομάδας του στα Γιάννινα ως την καλύτερη επί των ημερών του και επισημαίνει ότι σταδιακά οι παίκτες του αντιλαμβάνονται την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία, ενώ μιλάει για τους νεοαποκτηθέντες Μέστο και Βλαχοδήμο, το μεταγραφικό σχεδιασμό του Τριφυλλιού και το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Καλλονή.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: