Στον 45χρονο που είχε παρασυρθεί από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι ανήκει η σορός που βρέθηκε στο φράγμα του Φλόκα

Με τραγικό τρόπο μπήκε τέλος στην υπόθεση του 45χρονου, που είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στο χωριό Πλουτοχώρι, στις 15 Ιανουαρίου, αφού ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στο φράγμα του Φλόκα.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Η μοιραία επιβεβαίωση για το πτώμα που εντοπίστηκε από βοσκούς ήρθε μέσω των αποτελεσμάτων της εξέτασης DNA, που είδε το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή (8/3).

Το χρονικό της εξαφάνισης του 45χρονου

Ήταν περασμένες 8 το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου, όταν ο άτυχος 45χρονος με τη σύντροφό του παρασύρθηκαν από τα νερά χειμάρρου, προσπαθώντας να διασχίσουν το γεφύρι στην είσοδο του Πλουτοχωρίου.

Από εκείνο το βράδυ ξεκίνησε ένας μεγάλος αγώνας από τις πυροσβεστικές αρχές, που με ισχυρή παρουσία βρίσκονταν σε καθημερινή βάση στην περιοχή και τη «χτένιζαν» εκατοστό προς εκατοστό. Κι αν στο ξεκίνημα της 2ης ημέρας ερευνών ο εντοπισμός τόσο του οχήματος του ζευγαριού όσο και της σορού της γυναίκας έδειξε ότι γρήγορα θα βρισκόταν και αυτή του 45χρονου, οι υποθέσεις αυτές ανατράπηκαν άμεσα. Οι μέρες περνούσαν δραματικά, οι οικογένειες του άτυχου ζευγαριού ήταν βυθισμένες στον πόνο και τη θλίψη.

Ώσπου, 46 ημέρες αργότερα εντοπίστηκε η σορός στο φράγμα του Φλόκα, που, όπως προέκυψε, ανήκει στον 45χρονο οδηγό ταξί.

Συγγενείς και φίλοι θα του πουν το τελευταίο αντίο το μεσημέρι του Σαββάτου (9/3), στις 15:30, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Καταραχίου.

Ακολουθήστε το Newsbeast στο Viber και μάθετε πρώτοι τα σημαντικότερα νέα

ΕΛΛΑΔΑσοροςχειμαρρος
Μοιράσου το άρθρο
Print

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: