Στο στόλο της United Airlines τα Boeing 787 Dreamliner

Στο στόλο της United Airlines τα Boeing 787 Dreamliner

H αμερικανική αεροπορική εταιρεία United Airlines ανακοίνωσε χθες ότι ευελπιστεί πως αυτή την εβδομάδα όλα… τα Boeing 787 Dreamliner αεροσκάφη της θα είναι πλέον έτοιμα να ενταχθούν στο στόλο της.

Η εταιρεία πραγματοποίησε πτήση με ένα από τα αεροσκάφη, τα οποία αρχικά είχαν παρουσιάσει πρόβλημα στην μπαταρία και προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Σικάγο.

«Κάθε νέο παρουσιάζει προβλήματα», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας, Τζεφ Σμάισεκ, μετά την πτήση. «Έχουμε συνεργαστεί με την Boeing ώστε να καταφέρουμε να τα διορθώσουμε. Είμαστε πολύ σίγουροι».

Η πρωτοποριακή δομή των Dreamliner επιτρέπει στα αεροσκάφη να καίνε 20% λιγότερα καύσιμα, να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση στο επιβατικό κοινό όσον αφορά στην καμπίνα, ενώ αποτελούν μεγάλο ανταγωνισμό για την ευρωπαϊκή κατασκευάστρια εταιρεία Airbus.

Ο Μπιλ Μπλόκερ, του αεροσκάφους, είπε ότι η πτήση κύλησε ομαλά. «Το 787 δεν έχει κατασκευαστεί για σύντομες πτήσεις. Η σύνθετη δομή του καθιστά το αεροσκάφος ελαφρύτερο και πιο οικονομικό στην κατανάλωση των καυσίμων», είπε.

Στο στόλο της United Airlines τα Boeing 787 Dreamliner Στο στόλο της United Airlines τα Boeing 787 Dreamliner

Στο στόλο της United Airlines τα Boeing 787 Dreamliner

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: