Στο προσκήνιο ξανά η δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου

Στο προσκήνιο ξανά η δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου

Ξανά στο προσκήνιο έρχεται η άγρια του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου το 2008 καθώς ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Κατηγορούμενος για την δολοφονία του δημοφιλούς ηθοποιού με 31 μαχαιριές είναι ο Δαβίδ Μουρτζικνέλι, υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 20 ετών και 10 μηνών μετά την αναγνώριση του ελαφρυντικού του προτέρου εντίμου βίου. Ωστόσο ο κατηγορούμενος κινδυνεύει να καταδικαστεί και με ισόβια κάθειρξη καθώς κατά της πρωτόδικης απόφασης έχει ασκήσει έφεση υπέρ του νόμου ο Εισαγγελέας.

Σήμερα εξετάστηκαν ως μάρτυρες, φίλοι και γνωστοί του θύματος οι οποίοι κυρίως αναφέρθηκαν στην προσωπικότητα του και στο χαμηλό προφίλ που κρατούσε ως .

Ο κατηγορούμενος δήλωσε στο δικαστήριο πως εμμένει σε όσα είχε υποστηρίξει και στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο. Στην απολογία του είχε πει ότι μαχαίρωσε τον ηθοποιό γιατί θίχθηκε η σeξουαλική αξιοπρέπειά του. Ωστόσο, είχε αποφύγει να αναφερθεί με λεπτομέρειες στο πώς έγινε το , υποστηρίζοντας ότι είχαν κάνει χρήση αλκοόλ και δεν θυμάται.

Στο προσκήνιο ξανά η δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: