Στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» η Μίνα Γκάγκα – Δείτε φωτογραφίες

Το Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας», επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Στο νοσοκομείο την υποδέχτηκε η Διοικήτρια του νοσοκομείου, Όλγα Μπαλαούρα, ο Αναπληρωτής Διοικητής Χρήστος Φασιανός και ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας, Θεόδωρος Κορμάς.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός επισκέφθηκε το Τμήμα Διάγνωστικής Μαστού, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, το Αιματολογικό Εργαστήριο, το Καρδιολογικό, Παθολογικό, Γαστρεντερολογικό, Πνευμονολογικό, Ακτινοφυσικό και το Τμήμα της Ακτινοθεραπείας, την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς και τον Ψηφιακό Αγγειογράφο.

Δείτε φωτογραφίες:


Το υπουργείο Υγείας στηρίζει τον «Άγιο Σάββα»

Στη συνέχεια, ακολούθησε συνάντηση στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, κατά την οποία η κα Μίνα Γκάγκα συζήτησε και άκουσε τους γιατρούς, αλλά και εκπροσώπους της Νοσηλευτικής, Ιατρικής και Διοικητικής υπηρεσίας και των Κλινικών. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα όπως ο προγραμματισμός των χειρουργείων, καθώς επίσης στην ενίσχυση του νοσοκομείου με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και προσωπικό, κυρίως αναισθησιολόγους. Η κυρία Γκάγκα διαβεβαίωσε το προσωπικό ότι το Υπουργείο Υγείας στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει το νοσοκομείο με κάθε τρόπο.

Επιπλέον, η Αναπληρώτρια Υπουργός δήλωσε ότι άμεσος στόχος του Υπουργείου για την επίλυση του θέματος των ειδικοτήτων είναι ο μακροχρόνιος προγραμματισμός για τις προκηρύξεις, με βάση τις ανάγκες του δημοσίου Συστήματος Υγείας, με γνώμονα την ασφάλεια των ασθενών και τις καλές συνθήκες εργασίας για το προσωπικό.

Αποχωρώντας, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη από το κλίμα που επικρατεί στο νοσοκομείο.

Τέλος, ευχαρίστησε θερμά όλους τους εργαζόμενους για την στήριξη και τις εξαιρετικές παροχές φροντίδας στους ογκολογικούς ασθενείς της χώρας μας και τους συγχάρηκε για την διαδικασία διαπιστευμένης πιστοποίησης του Διεθνους Οργανισμου OECI, στην οποία εισέρχεται το νοσοκομείο, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ακόμα καλύτερη πιστοποιημένη φροντίδα για τους ασθενείς.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: