Στις 30  Μαΐου η 19η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος”

Στη γνωστή διαδρομή μήκους 2,85 χιλιομέτρων που ξεκινάει από το Λιμάνι μέχρι την πόλη της Κύμης, θα γίνει στις 29 και 30 Μαΐου 2021, ο 2ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Ιστορικών Αυτοκινήτων 2021.

Είναι η 19η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο START LINE και θεωρείται από τις πιο αγαπητές αναβάσεις.

Η συγκεκριμένη ανάβαση παρά την οικονομική κρίση, συγκεντρώνει τις περισσότερες συμμετοχές για δύο λόγους. Πρώτον είναι κοντά στην Αθήνα και δεύτερον –που είναι και ο βασικότερος λόγος- γιατί ο αγώνας αυτός είναι αφιερωμένος στον Γιάννη Ηλιόπουλο, αδερφό του Πρωταθλητή Μάριου Ηλιόπουλου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2017.

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών γίνεται αποκλειστικά μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Διαχείρισης Αγώνων και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 21 Μαΐου 23:59. Ήδη η 19η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος”, αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετές συμμετοχές αφού οι περισσότεροι αγωνιζόμενοι έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για πετύχουν τον απόλυτο χρόνο.

Ο αγώνας  θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα της Ο.Μ.Α.Ε. τα οποία είναι εγκεκριμένα από την Γ.Γ.Α. Η  19η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης — Αλιβερίου, ο οποίος τα τελευταία  χρόνια στηρίζει με κάθε τρόπο τη διοργάνωση του αγώνα.

 

Στις 30  Μαΐου η 19η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: