Στις 23 Νοεμβρίου 2019 το 40ο Ράλι Παλάδιο με αρκετές σχεδιαστικές αλλαγές

Σε  ουσιαστικές αλλαγές στο σχεδιασμό προχώρησε η Start Line που διοργανώνει το 40ο Ράλι Παλάδιο. Όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι ο αγώνας θα είναι πιο εντυπωσιακός για οδηγούς και θεατές σε συνδυασμό με το νυχτερινό σκέλος και τις απαιτητικές ειδικές διαδρομές.

Ο αγώνας που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Ασφάλτου καθώς και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Ιστορικών Αυτοκινήτων, θα έχει ως επίκεντρο για ακόμη μία φορά το φιλόξενο Λιμάνι της Νέας Περάμου και αποτελείται από 3 ειδικές διαδρομές οι οποίες θα επαναληφθούν τρείς φορές, με το τρίτο σκέλος τους να είναι για όλους το πιο ενδιαφέρον καθώς διεξάγεται τις βραδινές ώρες  χαρίζοντας μεγάλες ανατροπές και συγκινήσεις.

 

Για μία ακόμη χρονιά το Λιμάνι της Νέας Περάμου θα φιλοξενήσει την εκκίνηση και τον τερματισμό του αγώνα, ενώ η απονομή στους νικητές θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Περάμου το βράδυ του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου. Παράλληλα στο Λιμάνι θα βρίσκεται και ο χώρος του Service Park. Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος στο «MrKTEO» στη γέφυρα του Ασπρόπυργου.

Ο αγώνας περιλαμβάνει την ειδική διαδρομή <<Μέγαρα — Άγιος Ιωάννης>> μήκους 8,63 χιλιομέτρων, την ειδική διαδρομή <<Αλεποχώρι>> μήκους 4,55 χιλιομέτρων, και την ειδική διαδρομή <<Ψάθα>> μήκους 7,40 χιλιομέτρων. Τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα του 40ου Ράλι Παλάδιου να είναι 61.74.

 

Στις 23 Νοεμβρίου 2019 το 40ο Ράλι Παλάδιο με αρκετές σχεδιαστικές αλλαγές gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: